Tanssisotarintamalta jotain uutta

  • Tomi

Iltalehdistö on taas ottanut jonkun piparkakkutaikinanmurusen sieltä ja toisen tuolta ja kaulinnut niistä kunnon energiapommievästä työpaikkojen kahvipöytiin.

Tanssii tähtien kanssa on kuumentanut tunteita pitkin kevättä ympäri Suomen niemiä ja notkelmia. Tai sitten ei. No mutta kuitenkin.

Tämän päivän Iltalehdessä Aira Samulin otti varman päälle. Hän antoi kummallekin jäljellä olevalle kisaajalle 10+. Minä en ota varman päälle. Minä kysyn mitä väliä sillä pitäisi kenellekään olla esimerkiksi minkä kouluarvosanan Pulttiboissien Apuva-miehen esittäjän x-vaimo saa paso doblesta?

Myöskään diplomitanssinopettaja Åke Blomqvist ei ottanut varman päälle. Hän "jyräytti" Iltalehdessä että syvimpien sohvanpohjarivien lemmikki Mariko on... sitaatti alkaa: tönkkö; sitaatti päättyy.

Nyt vain odotetaan että kansa suuntaa tietokoneilleen ja etsii Googlen kuvahaulla Åken kuvia ja tulostaa niitä ja marssii päättäväisinä 5-10 henkilön röykkiöinä pihapiireihinsä teiden risteymäkohtaan johon jää norkoilemaan ja odottamaan tv-kameroiden saapumista paikalle. Tai miksi odottaa kun voimme näppäimistöni avulla pikakelata tuohon hetkeen. Eli kansa suuntaa tietokoneilleen. Kansa etsii Googlen kuvahaulla Åken kuvia. Kansa tulostaa Åken kuvia. Kansa marssii päättäväisinä 5-10 henkilön röykkiöinä pihapiireihinsä teiden risteymäkohtaan. Jossa kansa norkoilee ja odottaa tv-kameroiden saapumista paikalle.

Tv-kamera saapuu paikalle. Nyt on aika ottaa taskusta sytkäri. Kansan syvien rivien edustaja ottaa taskustaan sytkärin. Kansan syvien rivien edustaja suuntaa sytkärin Åkea esittävän tietokonetulosteen nurkkaa kohti. Sytkäri leimahtaa. Leimahdusta tarttuu tulosteeseen. Tuloste alkaa syttyä liekkeihin. Liekit alkavan isontua ja siirtyä kohti paperin keskiosaa. Savua ilmaantuu paikalle. Paperi alkaa mustua. Kohta se on vähän käpristynyt ja tiputetaan asfaltille. Kameramies zoomaa kuvan yllä tamppaaviin jalkoihin. Kansan syvien rivien syvimmät tunnot ovat saavuttaneet ja savuttaneet kliimaksinsa. Toisella tamppaajalla on Adidaksen ja toisella Niken lenkkarit. Ja seuraavaksi talousuutisia.

Pätkä leviää myös muiden maiden uutisiin. Naisensa dumpannut prinssi William hätkähtää. Hän huomaa lyhyen pätkän jossa joku suomalainen Mariko tanssii tosi-tv-parinsa kanssa. Jotain prinssi Williamin sisällä hätkähtää.

Seuraavana aamuna prinssi William jyrää valkealla ratsullaan Itämerta pitkin, yli Itämeren sinilevälauttasikiöiden, venäläisiä öljytankkereita ja kelluvia orpoja yksinäisiä kuutteja väistellen, tai toki poimii pari kainaloonsa ja käy viemässä Korkeasaareen. Mutta sitten hän jo miltei oitis suuntaakin Marikon tykö. Suoraan tv-studiolle jossa viimeinen ratkaiseva tanssi on juuri käynnissä.

Ja dramaattisin ottein prinssi William ryöstää Marikon hellään ja kiihkeään syleilyynsä. Tv-kamerat nuolevat tapahtumaa monesta kuvakulmasta. Kansan syvät rivit pompahtavat ilmaan sohviensa pohjilta. Prinssi William imee Marikon ohimoa märemmäksi ja märemmäksi. Myöhemmin näitä märehtimiseltä näyttäviä eleitä tultaisiin kutsumaan poskisuudelmiksi. Prinssi William taivuttaa Marikon parkettiin valokeilan syttyessä kruunaamaan maailmaan kuin salama kirkkaalta taivaalta putkahtanutta lemmenparia, ja tositv-ilta on saavuttanut täyttymyksensä.

Pian kuvat leviävät ympäri maailmaa. Ympäri Englantia kansa kerääntyy polttamaan Marikon kuvia. Julkiset hellyydenosoitukset suomalaisia naisia kohtaan ovat yhä monien englantilaisten mielestä hyvien tapojen vastaisia.

Mutta prinssi William ja Mariko eivät hätkähdä. He järjestävät Big Brother talo -kiusaajien ja tositv-tanssijoiden arvostelijoiden vastaisen tilaisuuden, jossa kehottavat ihmisiä käyttämään kaukosäädintä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus