Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.
Seuraava

Että voi olla kiire!  1

Tänään vasta tajusin erään työkaverin suusta missä minä oikeastaan menen. Teen perkele pomojen duuneja. Työni on muuttunut ihan älyttömäksi järjestelyksi tavallisen suorittamisen sijaan.

Kaiken huipuksi minua on alettu sovittamaan muutamiin tosi vmäisiin hommiin toisten tilalle. Sankarit eivät ole hoitaneet edes omaa tonttiaan. Todetaan vain kohdatessa että "Sinut pistettiin asialle kun ei onnistunut minulta!"

Saatanaakos minä olen paikkaamaan aikuisia miehiä.Jokainen hoitakoon hommansa loppuun. Koskee kaikkia asioita, kaikkia.


Kuljet

eteenpäin, mitä sinä näät? Muistoja ihmisistä joita ei enään ole.

Muistako kaikki ne viisaudet jotka heiltä kuulit? Ymmärsitkö mitä sinulle sanottiin? Kuuntelitko lainkaan?

Välistä on tulee hetkiä jolloin tulee miettineeksi jo tomuksi muuttuneiden ihmisten lausahduksia. Ihan eri sukupolven ajatuksia. Joskus harvinaisina hetkinä niiden viisaudesta saattaa saada jopa kiinni. Niitä hetkiä kai voi sanoa oppimiskokemuksiksi.

Samoja virheitä ihmiset tekee sukupolvesta toiseen. Joku saattaa ihmetellä miksi nykypäivänä ihmiset eivät opi? Kuinka ihminen voisi oppiakkaan kun samanlaiset aivot olivat edellisilläkin sukupolvilla mokiaan tehdessä. Joissain ammateissa tämäkin inhimillinen puoli tulee hyvin esiin. Jengi tekee asioita päin honkia vaikka kuinka tietää että ei pitäisi.

Toivottavasti itse en sorru isieni virheisiin.

Huomenna retkeillään, jess! =D


Seuraava