Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Seuraava

Uusi minä  9

Vaihdoinpa nikkiä. Sain tarpeekseni norsu vitseistä. Sitäpaitsi edellinen oli sattuman kauppaa. Tätä minä mietin sentään noin minuutin.

Eihän tämä kuvaa taaskaan lainkaan minua. Oikeastaan nimi tuli mieleen yhdestä hemmosta joka oli aina tekemässä kauppaa jostain. Hän oli varsinainen koomikko.

Oli taas varsin värikäs päivä tapahtumien osalta. Mitenköhän tästä kesästä oikein selviää?:DD



Kotona jee!!  3

Piru kun on mukavaa olla taas kotona. Kyllä reissussakin on kiva olla mutta olen kotihiiri. Heräsin klo 8 ja siivosin kaikki paikat. Sitten pyykit pyörii ja nyt syödään myöhäinen aamiainen.

Ainut ongelma on että koko kroppa on ihan jumissa. Ei ole enään niin hyvässä kunnossa kun ennen. Selkä perkele ilmoittelee olemassa olostaan. Sain kyllä veikkauksia että niin käy mutta kuka varoituksia tosissaan ottaa. Taidan mennä uimaan jotta tuo särky helpottaisi.

Muuten viikko on ollut suht. värikäs paketti mutta ei siitä enempää. Nauttikaa ihmiset lämmöstä tänään. Itse meinaan mennä fiilistelemään ulos.



Helppoa  1

On helppo sanoa että en välitä enää.
on helppo sanoa että tästä ei tule mitään.

on helppo lyödä maassa makaavaa,
on helppo sulkea ovet takanaan.

on helppo loukata ylpeys,
on helppo lähteä sanomatta sanaakaan.

mutt elämä ei ole helppo jos on aina rehellinen.

Tätä tää hiljaisuus teettää. Tulee ihme mielikuvia erilaisista tarinoista. Täytyy lähteä taas tekee urakkaansa. Runo on tarkoitettu piristykseksi kaikille joulua jo muisteleville.:D Niiku mä. Moro.


Huhuh  1

Eka tonni maassa.! Tolkuton homma vielä edessä. Paljon aurinkoa,hiljaisuutta,linnunlaulua ja hieman vilvoittavaa tuulta.

Missasin yhdet bileet mutta taisin sittenkin jäädä voitonpuolelle. Jännää olla paikassa jossa ei ole yöpynyt 15 vuoteen. Paikassa jossa aika on omalla erikoisella tavallaan pysähtynyt. Paikassa jossa on todella hiljaista.


Rauhaa etsimässä  1

Taas on yksi hauska vappu takana.! Oikeastaan yksi kaikkein hauskimmista!
Sai nauraa oikein kunnolla ja tapasi uusi mukavia ihmisiä.

Huomenna lähden tekemään sellaista urakkaa että oksat pois. Olen varannut siihen koko ensiviikon lukuunottamatta maanantaita. Omalla tavallaan edessä on rankka duuni mutta aivot saavat kyllä levätä. Saa olla yksin ja ulkona ihan tarpeeksi. Pakata en ole viittinyt mutta ehtiihän vielä aamulla.

Itsestäni tuntuu jotenkin oudon levottomalta. Taas olen alkanut pohtia asioita jotka eivät pohtimalla muutu. Pitää vain löytää oma mielipide muutamaan asiaan niin hyvä tulee. Tämä ilmiselvä ristiriita puheiden ja tekemisten välillä aiheuttaa ongelmia. En ole kylläkään pettänyt ketään toista mutta kritisoin omia mielipiteitäni. Onneksi tulee viikon tauko kaikkeen arkipäivien rutiineihin ja voi kuunnella itseään. Jos saisi kiinni että missäs minä oikein menen.


Seuraava