Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Seuraava

Peliä tämä työelämä  1

On vähän jännä fiilis olla nyt töissä. Työnantaja haluaa että teen muistiinpanoja tuurattavastani. Varsinainen tekijä on pitkänlinjan ammattilainen mutta alkanut viimeaikoina kuvittelemaan suuri itsestään.

Mukava kaveri mutta duuni taitaa olla vähän liian henkilökohtainen juttu. Olen ollut parissa vastaavanlaisessa casissä mukana ja alkaa haiskahtaa syrjäänlaitolta. Toivottavasti ei kyseinen henkilö ota tulevaa liian raskaasti.

Huomasin että olen tekemässä tämän lafkan muuttoa parin kuukauden päästä. Lisämainintana on vielä että tunnen hyvin työympäristön. Joopa joo. En tunne ja oijon sen minkä kerkijän. Pahimmat härdellit pistän sattuman piikkiin. XD

Tietenkin olisi mukavaa jos tulisi uusi komennus. Kohta olen ollut 5 kuukautta samassa duunissa ja se on minulle pitkäaika. Vaihtelua sitä olla pitää.

Loppu mainintana on taas sanottava että ei ole prkl mittään tekemistä. Aamupäivällä oli vilskettä mutta nyt ihan seis koko homma. Kun ei ole mitään manuaaleja mistään asennuksista niin ei voi tehdä mitään. SQL kantoihin kajoaminen ilman mitään matskua on sama kuin pistäisi päänsä lihamyllyyn.

Kyllähän jokainen itsensä pitää tehdä tarpeelliseksi työpaikallaan. Siinä vaiheessa kun alkaa tehdä itseään korvaamattomaksi alkaa lähtölaskenta. Tulee duunikaveriksi minunlainen myyrä joka listaa ohjeistuksen puutteet ja sen jälkeen kiitos ja näkemiin.


Seuraava