Uusi ihana alku

Puhdasta tajunnan virtaa.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Seuraava

Joo  1

Nyt se homma meni mielenkiintoiseksi. Duunit ratkeaa tässä kuussa. Hommien jatkuminen lähes 100 varmaa mutta millä sopparilla. Pomo on ehdottanut vakinaistamista ja kunnon palkanlisää. =D

Voi saatana kun hermostuttaa. Valitettavasti samaanaikaan tullut duunikaveri ei ole saanut samanlaista viestiä. Lisäksi hänelle ei saa puhua asiastani mitään. Vittu tää on hermostuttava tilanne.



Hieman asiaakin  1

Tämä viikonloppu oli yksi parhaista pitkään aikaan. Sain aikaan paljon maalla. Aloitin ison urakan joka tulee kestämään pitkälle marraskuulle. Luultavammin siinä kyllä menee koko ensi vuosikin. Duuni on kyllä tosi palkitsevaa ja parasta siinä on että kaikki hyöty tulee allekirjoittaneelle.=)

Perjantaina kun myöhään illalla saavuin paikalle aloin ihmetellä että jokin on vialla. Tarkistin asioita ja totesin että kaikki on niin kuin pitääkin. Meni puolituntia ennenkuin tajusin mistä on kyse. Outo asia oli hiljaisuus.

Ei kuulunut turhaa liikenteen ääntä eikä lentokoneiden jyrinää. Oli vain täysin hiljaista. Jostain etäältä kuului vain yksittäinen auton ääni. Sekin kuoli nopeasti pois. Oli tosi upeaa kuunnella hiljaisuutta tummuvassa illassa. Kyllä ihminen tarvitsee rauhaa. Meluton ympäristöä oikeassa suhteessa ja tuntee että on uudesti syntynyt.

Viikonlopun elämyksiä oli myös kahlata 130cm korkeassa saniaispuskissa. Lisäksi tipuin yllättäen metrin syvään kuoppaan. Ei helvetti minkälaista viidakkoa Suomesta löytyy. =)



Huomioita vol.jotain  3

Monesti tuntuu että olen melko yksin muutamien mielipideiteni kanssa. Tässä tarkoitan henkilöitä jotka luen ystävikseni. Ja ongelmaksi koen monen ystäväni välinpitämättömyyden luonnon suhteen.

Ehkä kaikkein eniten minua jurppii muutamien jatkuva julistaminen omasta ekologisuudestaan. Syödään oman kasvimaan tuotteita ja lämmitetään taloa puulla. Lämmön tasaa sitten ilmalämpöpumppu. Tähän asti kaikki on mielestäni ihan ok. Mutta sitten tulee mielestäni se homman pilaava osuus. Joka vuosi pitää päästä kaksi kertaa etelään lentäen.

Ihan vapaasti jokainen matkustakoon jos siltä tuntuu mutta lopettakaa se julistaminen. Autoilen minäkin ihan liikaa ja olen huolissani luonnon tilasta. Julistamista en kuitenkaan harrasta. Tekopyhyyttä en vain kestä.



Seuraava