Vihdoinkin

  • Fantte

Vihdoinkin se on ohi. Enää ei tarvitse odotella. Hieman jännittää tuleva mutta mitä siitä. Tästä eteenpäin täytyy olla systemaattinen ja tarkka. Minun tulee kunnioittaa niitä neuvoja joita sain tänään. Tuntuu tosi hienolta olla taas oman elämänsä puikoissa.

Päivä oli työnkin puolesta hyvä. Perusduuni menee helposti ja onnistuin vielä kiristämään aikatauluja. Tosi eräs asiakas meinasi hermostua kun ilmestyin paikalle 3 tuntia etuajassa. Kohteliaisuudella siitäkin selvittiin.

Katse silmiin kun puhut ihmisille. Teitittelyä aluksi ja jos ihminen leppyy,nopeasti sinunkaupat. Naisille avataan ovea kohteliaasti ja pyydetään lupa tekemisille vaikka työntakia ei tarvitsisi.

Tänäänkin sama ihminen joka kolmesti kärttyisesti muistutti sovitusta aikataulusta kiitteli tekemisiäni loppujen lopuksi. Homma keikahti alkutilanteesta täysin toisin päin.

Jouduin odottelemaan tunnin koska itse sotkin aikataulut. Asiakas noteerasi venttailuni ja oli pahoillaan siitä. Tosin en maininnut asiakkaalleni omista kiireistäni lopettaa työpäivä pian.

Lopputulos oli kehut työstä ja minun päivä loppui 2 tuntia aikaisemmin. Ei paha.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus