Zumbaa!

  • Em-Eva

Pari kolme kertaa on nyt käyty zumbatunneilla. Ennen kutsuin leikkimielisesti kaikenlaista yökerhossa tanssimista zumbaamiseksi, mutta nyt olen tutustunut oikeaoppiseen sellaiseen. Aiemmin vähän häiritsi se, että Zumba kuulunee oikeastaan kirjoittaa aina Zumba (R). Siis tanssilaji on rekisteröity tavaramerkki. (Ja rikotaanko jotain lakia jos joskus sattuu tekemään zumbaliikkeen Zumba (R) -tunnin ulkopuolella? =/ )

Jollakulla on oikein välähtänyt lainata liikkeitä eri tanssilajeista ja jumpasta, sekoittaa ne sillisalaatiksi ja myydä sekoitusta tanssiliikuntana. Noh, itsekin olen lainaillut monista tanssilajeista vaikutteita ja yhdistellyt erityylisiä liikkeitä. Tosin tyylini ei vaan ole rekisteröity tanssimerkki, vai miten se meni..

No mutta, kaikesta huolimatta zumba (r) on kuin onkin hauskaa ja kivaa. Saman tunnin aikana voidaan tyyliä vaihtaa lennossa moneen kertaan. Jos menet salsatunnille, koko tunti on yhtä salsaa. Zumban valtti lieneekin monipuolisuus. Ja toki se on myös hyödyllistä, sykkeen saa nousemaan ja rasvaa palamaan. Jos siis tekee liikkeet kunnolla eikä laiskottele eikä pidä pitkiä taukoja - kuten muussakin aerobisessa liikunnassa. Juomatauot ovat tietysti sallittuja. Ainakin n. litran kivennäisvesipullo saa olla mukana. Johtunee suurimmalta osalta zumban intensiivisyydestä, osittain omasta innosta, osittain siitä että sali on aina täynnä naisia.

Zumba (r) onkin nyt hyvin suosittua - ainakin naisten keskuudessa. Jos haluaa tanssi/jumppa-tunnille, joka tarjoaa monipuolista liikehdintää, silloin Zumbaa voi suositella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus