Spydäri

  • Jyri

Pyttipannun tekeminen on oikeesti ihan sairaan vaikeeta puuhaa. Siinä pitää muistaa niin hemmetin monta eri asiaa ja vielä lisäksi kaikki pitäisi tehdä ihan oikeasssa järjestyksessäkin... Mut...mitä jos se järjestys menee vähän sekaisin? Tuleeko siitä sitten pyttipannua, häh?

Keitin just potut ja porkkanat, mutta tuli näin jälkeenpäin mieleen, että onko mitään järkeä keittää niitä ensin ja heti perään paistaa ne uudelleen pannulla? Vai olisko mun pitänyt tänään syödä jotain parin perunan kanssa ja vasta huomenna tehdä niistä tähteistä pyttipannua, eli spydäriä?

Mitä jos mä olisin halunnut syödä sitä pyttipannua tänään enkä huomenna ja huomenna haluisin syödä jotain muuta kuin pyttipannua? Kuinkas mä sitten olisin toiminut? Toisin sanoen tehnyt...

...sori, kesti hetken...piti välillä tsekata kahden kauniin tytsyn kuvia...

Niin siis...nyt mulla on kuumia perunoita kattila pullollaan ja mietin tässä vaan, että pitäiskö mun sittenkin antaa niiden jäähtyä ja siirtää sen jälkeen jääkaappiin huomiseksi, vai söisinkö ne muuten vaan jo tänään? Mutta mitä mä sitten huomenna söisin, kun rahat on jo melkein loppu eikä kohta enää ole varaa ostaa sapuskaa loppukuuksi... Hmmm...dilemma?

Toisaalta...olisin voinut paistaa ne potut keittämättäkin? Eikö? Ja sitten olisin lisännyt vielä sipulia kotvasen päästä sekä viimeisenä ne makkarat...vasempaan kylkeen? Mitenköhän se ohje oikein meni...

Ei voi muistaa kun on pää niin täynnä nikotiinia...Jeps...reps, eli ratkesin polttamaan pari askillista tupakkia.

Niin ja sori naapurit, jotka heräsitte tänä aamuna kammottavalta kuullostavaan meteliin. Luulin kellon olevan enemmän kuin se olikaan ja elin hetkessä... Eli vaihdoin joka-ikisen huonekalun paikkaa hetken hulludesta. Kuuluuko toi sana kirjoittaa noin vai ei?
Ei.

Tässä saa ihan just spydärin, kun mun sydän pamppailee niin vallattomasti ettei unikaan tule silloin kun pitäisi. Mäkään en osaa nukkua yksin... Tosi tylsää... Mitä tehtäis?

Kirjoitettaessa soi Tupakka, viina ja villit naiset... kenen lieneekään

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus