ahkeruus on ilomme...

  • kulkurikisuli

...miehet intohimomme=)...vai mitens se nyt menikään=). Alkaapi taas väsymys nousta nuppiin ja mikäs sen hauskempaa=).

viimeiset kaksi tuntia on meneet vilauksessa, oon ahertanu kuin pieni orava. ja kohta alkaa aamupalan laitto-orgiat, rapsan kirjoitus, ja viestivihkoon suhertelut. Seiskalta tulee eka immeinen aamuun ja maanantai aamun juorukerho voi alkaa=). vaikka tänään kyllä haluan ehtiä mahdollisimman aikaiseen junaan , eilen meni yli tunti himamatkaan kun joutui myrtsin assalla venailemaan 15min ja pasilassa puoli tuntia. Päätin sitten piristää yhden kamusen aamua ja hölötettiin sitten puhelimessa 45 minuuttia ja lopetin puhelun vasta kotiovella. Mahtoi kanssamatkustajilla olla hauskaa kun kaveri ( kundipuolinen) halusi keskustella niin ihmeellisistä aiheista että oli vaikea kommentoida ilman että koko juna tajuaa mistä kamalista asioista puhutaan=D.Saati itse pitää pokkaa=).

mitenköhän se on niin että kundien kanssa on helpompi tulla kavereiksi kuin muijien? mulla on kyllä molempia yllinkyllin, ( ylisosiaalinen luonne on joskus ihan hyvä...) mutta esim. kundien kanssa voi lähteä hippaamaan isommalla porukalla, tyttöjenkin kanssa voi, mutta silloin on varma että ilta on täynnä draamaa, tappelua, itkua jne...(tuleepa kamusen polttarit mieleen...tsippadii=)...)

yksi hauskimmista bileilloista on joskus päälle kolme vuotta sitten kun lähin käymään parin kundipuolisen kamusen luona ja yhtäkkiä huomaan joutuvani lähtemään pilettämään 11 kundin kanssa ainoana tyttönä=). Kivaa oli , eikä yhtään draamaa. Oli siinä kyllä sekä hyvät että huonotkin puolensa...ketkään tyhmät kundit ei yrittäneet tulla juttelemaan ...mutta ei kukaan kivakaan poika, sen puoleen=).

mutta nyt muistelot sikseen ja pöydänkattausta virittelemään, tupakkatauon kautta=D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus