Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

paluu blogimaailmaan, saa nähdä kauanko kestää =D!  3

Lueskelin tuossa kaverin tyttöystävän blogia ja joutui taas päätään pyörittelemään, koska siitä tulee aina niin hyvälle mielelle=). Sain sitten kipinän, josko taas aloittaisi itse kirjoittaa blogia.Viimeksi kun kirjoitin, kirjoitin lähestulkoon pakosta.Parisuhde voi pahoin ja minä myös.Blogi tuntui tuolloin olevan ainoa purkautumistie sille onnettomalle olollle. Onneksi asiat muuttuu!!!! Se suhde historiaa, ja masis ja paska olo myöskin.Ei enää tarvitse pelätä ketään, ei ilkeitä sanoja, raivoa tai lyöntejä. Päinvastoin.Uusi ihana kämppä, lapsi voi hyvin ja eilen meille muutti uusi perheenjäsen.

Tämä kaunis ja veikeä ja tietty karvainen otus on koiruutemme Lotta. Allekirjoittanut on nyt siis mummo =D!( Hieman oma äiskä tänään hämääntyi kun soiteltiin ja siltä kysyin mitä isomummolle kuuluu =D)...Hassua mutta tuntuu siltä kuin se jokin mikä kotoa on puuttunut, on nyt täällä ja perhe on kasassa nyt.On tuosta pallerosta iloa jo irronnut runsain mitoin. Mä kyllä luulin että koirilla olisi jo geeneissä into juosta pallojen perässä...Lotta sen sijaan (jos sille heittää pallon) hämääntyy täysin ja vaan tuijottaa sitä epäilyttävää esinettä, eikä suostu menemään lähellekään =D.Hää on myös päättänyt rakastavansa meidän sohvaa ja sinne pitäisi päästä heti (!) kun joku muu vain siinä on.Meni ryökäle jopa valtaamaan mun paikan illalla kun kävin ottamassa ruoan uunista =).Jään innolla odottamaan mitäkaikkea sen pikku persoonallisuudesta paljastuu vielä =).

lauantaina tuli lähdettyä kaverin mukaan Treelle assistentiksi. Oltiin ylioppilastalolla Indie ja undergroud movie festareilla promoamassa kamusen nettiliikettä sekä myymässä t-paitoja ja leffoja, sekä tietty kirjoja.Yksi näistä on kaverin kirjoittama( ja mulla onnellisella on nyt myös omakappale omistuskirjoituksin!!!!Ja valehtelematta, paras kirja mihin olen aikoihin törmännyt.).Kirja kertoopi suomalaisesta undergroud elokuvien teon historiasta jne.. Ja juu, reissu oli siis aivan mahtava.Kaveri haki mut kotoa klo 11 (unta mulla takana 2 tuntia, koska olin ollu yön töissä) ja menomatkalla vetäisin jo pari energiajuomaa nassuuni.Meinattiin tosin joutua takaisin hesaan , koska lähdettiin huoltispysähdyksen jälkeen vahingossa ajeleen takaisin kotia kohti =D.

Itse messuilla tää pääsi toteuttamaan sisäistä pikku myyntitykkiään, ja pomo (eli kaveri) valitti jo ettei hälle jä mitään tekemistä.Siksipä säälistä kävin kahtomassa itsekin yhden leffan, ja voin sanoa...oli hyvä =)!! Energiajuomaa kului, mutta hereillä pysyttiin ja myyntiäkin tuli yli 500e edestä. Palkaksi sain sitten pari t-paitaa ja tietty ne energiajuomat sekä kotimatkalla sapuskat.

Kaikenkaikkiaan hyvä viikko takana,Huomenna alkaa tenttiin luku (tentti keskiviikkona) ja loppuviikko menee koulutehtävien parissa...mukavaa viikonalkua itse kullekin =)!