Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

hymystelyä...  1

niin sitä ollaan oltu parisuhteessa jo yli viikko. On se kumma miten vaikea kuitenkin on pitkän ajan jälkeen soeutua seurusteluun.Enkäpä tarkoita sitä, että olisi vaikea olla uskollinen, ei sitä, vaan...kun on ollut kauan sinkkuna ja miellyttäen vain itseään, niin ei ole helppoa ottaa toista huomioon ja tehdä kompromisseja ja olla olematta liian herkkä tjn...pitänee käydä opettelemaan epäitsekkyyden abc:tä.Frylta pyysin tänään anteeksi kun eilen kenkkuilin. Siis en tajua miksi minä, yleensä järkevä(?) ihminen joka kestää vittuilua, otan pultit jostain tyhmästä läpänheitosta.Miksi olen ehdottomampi suhteessa, kuin normaalisti ihmisten kanssa?Miksi oletan että 5 viikon jälkeen sen pitäisi olla meikäläisen asiantuntija? Ehkei mullekaan ole helppoa sitoutua, ja kapinoin sitä vastaan alintajuntaisesti.
pitänee nyt vaan työskennellä itsensä kanssa ja fryn tietty ja yrittää tasoitella kovimpia kolauskohtia liukuvammiksi. Enkä vain minä, vaan molemmat.suhde näköjään tarvitsee hirmusti huumoria ja kompromissikykyä. Ja helpottaa varmaan kun alkaa enemmän tuntea toisen sieluneloa, ja osaa välttää tahallaan ärsyttämästä toista, vaikka sen tekisi tietämättään=)...tms...
nyt unten maille...väsy jo mahoton.





maanantain riemua  1

vapaapäivät alkoivat, ja luntakin maassa. Voisiko olla asiat enää paremmin?
Viikonloppu meni töissä nyhvätessä ja muun ajan vietin Benderin seurassa. Tosin kun kerroin sille sen nimen täällä olevan bender niin pyysi sen muutettavan Fry:ksi. Joten Fry se olkoon.Totesin kylläkin, ettei sillä ole mitään asiaa tulla tänne lueskelemaan, jokin yksityisyys pitää olla=).

Mun pieni keräys alkaa tuottaa tulosta. Näköjään keräys toimii paremmin lähi ja melkeinlähipiirissä kuin täällä. Kannustus on ollut ihan mukavaa ja kohta pitäisi alkaa vanhoja liinavaatteita sun muuta alkaa kerääntyä nurkkiin. Myös eläintenruokaa on luvattu lahjoittaa. Ja jossei joku tiedä, niin keräyshän koski käyttökelpoisen tavaran keräystä hesylle, helsingin kissatalolle (jossa myös koiria ja muita elukoita).

Huomenna pitänee herätä liian varhain, kun pitää varata liput gc:n keikalle. Ja torstaina pitää hakea tiketistä nosturiliput lauantaille.Fry:kin lupasi tulla mukaan kun sen kamujen bändi esiintyy siellä. Muutoin olisikin lähtenyt sinne vain mun mieliksi, kuulemma=).
Ihanaa kun on kokonaan vapaa viikonloppu. Nyt sen vasta alkaa tajuamaan.Enää muutama päivä!!!


vapaapäivän...  1

oleilua. Exä hakee hempukan kuhan pääsee töistä ja minä se menin buukkaamaan kaksi tapaamista päällekäin. Piti nähdä bender, mutta olin jo aikaisemmin luvannut nähdä neiti vompatin( entinen neiti magnusti), joten bender joutuu nyt hetkisen jakamaan mun huomion ja tyytymään kohtaloonsa=).tarkoitus on ilta käytää lehvan katsomiseen. Ja ajoissa nukkumaan, onhan huomenna duunipäivä.ainiin, pitänee selvittää kumman kämpillä leffa katotaan...


ohan...  1

se elämä kuitenkin ihan kivaa=)...viimeiset kolme viikkoa on ollut taas normaalin pirtsakka olo. Erakkokausi virallisesti ja täysin päättynyt. Vapaapäivät melkein buukattu kamusia täyteen ja pienetkin vapaa-ajat on varattu...*salaperäinen ilme*=)
tällä hetkellä suurin odotuksen aihe (kalenteriinkin merkittyinä) nosturinkeikka 9 pvä (painia ja pändejä=).Suurin mietinnän aihe taas on mihin kouluun hakea kun yhteishaku pärähtää päälle, mikä linja, mikä koulu ja ihan normitutkinto vai oppisopimuskoulutus.Suurin ilonaihe on mun pikku hempukka, joka on ollut jo kaksi viikkoa pahemmin kiukuttelematta.suurin kamunnappaamistemppu koittaa huomenna kun soitan rakkaalle bilbo reppulille pitkästä aikaa. Suurin menestys oli taas pari viikkoa sitten kun kunnostauduin keilausmatsissa (meidän tiimi vs pomot) ja olin illan pistekuningatar=)...pomotkin on mainostaneet sitä koulutuksissa ahkeraan=D.sain nimeni viikkokirjeeseen, jote olen sitten julkkis jo eläessäni.
suurin haaste on saada seuraavat tuntivuorolistat ja kesälomalistat tehtyä(sinänsä hullua, eletään helmikuuta ja meikä suunnittelee jo toukokuun listoja).Suurin ällikällä lyönti on se että hylkäsin selibaattini=D. ei siitä sen enempää sitten...=)
Suurin naururäkätyskäkätyskohtaus sattui tänään työnkehityspäivillä. Meillä oli hillitön luento iltapäivällä=).suurin ja hienoin esitys jonka viimeaikoina tullut nähtyä oli kamunkamun 30 wee juhlilla, jossa pari pändiä soittamassa ja ensimmäisen pändin esitykseen kuulu9i extra hieno performanssitanssi esitys=).pisteet sille...esittäjälle terkkuja, näemme lyckyssa=).
ja viimeiseksi, suurin selviytyminen...selvisin aallonpohjalta takaisin ja olen siitä onnellinen=)