Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

risteilyangstaa tai jotain...  2

risteilyltä hengissä selvitty juuri ja juuri=)...

ensimmäinen kiitostelija...

Kiitos:

caelestis:oma rakkaani, kiitos hatusta ja villistä permanent tussista(tiedän että te kaikki nautitte siitä yhtä paljon kuin minä), yhteissaippuakuplapuhallukseta(saat puhaltaa omaani jos saan puhaltaa omaasi)kiitos ettäolet IHKU!!!!

eevaii:kiitos tupakkirseurasta, olet parhautta,suukkoja!!!!

skorppariwoman:kiitos rinnoistasi,kiito hyvästä seurasta ja pallomerestä.bingokaan ei ollut hullumpaa=).

Trooper: kiitos että huolehdit hatustani koko risteilyn.Kiitos myös kutituksista ja pinkoseurasta.Kiitos että et menettänyt täysin hermojasi
miun kaa=)

jinx:kiitoksia ilahtuneista huudahtuksista aina kun näit minut. Kiitos kun voitit edes jollekin suklaatia=). Kiitos, olet mussu!!

avatar: kiitos että sain tehdä kasvonaamiohoidon.kiitos buffaseurasta (muillekin buffalaisille kiitos ja kumarrus).kiitos että olet oma söpöläinen itsesi.

pussikettu ja avoke:kiitos kameramiehelle (hei sitä ilmankin VOI elää).kiitoksia.olitte hemmetin hyvää seuraa heti prahasta asti.

pipit:paula koivuniemi jä het kakkoseksi. Kiitos hienoista lauluista ja yhteisestä seuralaulutapaamisesta 9-kannella.

gaiusjulius: kiitos hyttiseurasta.saat silti selkääsi jos vielä kiukuttelet(juunouwhat)=)

paahde:kiitos tatuoinnista=).

cilpinen :kiitos että jaksoit vongata meikää kaksi päivää.se on urheaa=D.

shiwan8: kiitos haleistamisista.aina sama vanha mussukka shiwan=).tartteeko muuta sanoa=).

meri77:kiitos merenkurkusta=D!!!

tiuttis: kero äitille terkkuja=).kiitos muutenkin.

tom_:kiitos pervoiluista=).

kiitos ja jättihalit kaikille risteilijöille.hauska meininki,vaikka henkilökunta välillä hajotti meidät(kuka sanoo että ollaan muka järjestyshäiriö).9-kannen meininkiä ja laulua ei voi vastustaa.ja vaikka kukaan(?) ei saanut arsetta kapteenilta oli meillä silti kivaa(ainakin yksi pariskunta harrasti seksiä, muut olivat vain vonkauskannalla).ruotsalainen en hunden jäi näkemättä, palomiehiä sentään näkyi, eivät olleet pelkkää urbaanilegendaa.kiitos jatkoporukoille pataässämeiningistä(ikinä en enää juo).Kiitos fransialle joka ei ikävä kyllä päässyt mukaan.Kiitos mikkeliläisille=).kiitos kaikille joiden navan (ja alapuolenkin) sain uuteen ilmeeseen.yksinkertaisesti KIIIIIITOOOOOS!!!! kulkurikisuli kiittää ja kuittaa=).


pakkaamista...  1

tänään sitten sain vihdoin pakattua osan cityristeilytavaroista ja kuteista.Sen jälkeen kun ensin olin saanut kämpän jotenkuten säälliseen kuntoon. Pölykoiria ei meillä ollut, vaan pikemminkin pölypuhveleita, ja laumoittain.nyt pahimmat poissa, jaa uusi tarkempi imurointi odottaa kunhan saan osan matoista pesuun ja lattiat täysin tyhjiksi.sitten viikkasin mahottoman läjän vaatteita, ja kävin KAIKKI hempukan vaatteen lapi. Osa liian pieniä, osa menee mökkiromppeeksi osa pääsi palaamaan takaisin lipastoon.sitten piti vielä pestä pyykkiä,tehä kutsukortti hempun synttärille vielä yhdelle muksulle.unta muuten viime yönä 3 tuntia ja tänään herätys klo 5.Nyt alkaapi pikkuhiljaa väsyttää...


dyykkausta  2

Ajattelin sitten tänään saada edes jotain himassa, tehtyä ja tyhjensin jääkaapista vanhat ruoat roskikseen. Nyt sitten käytiin etsimän hempukan kaverin synttärikutsua, ja kappas, se todennäköisesti roskiksessa alimpana.Eli tänä iltana ohjelmassa: roskiksen dyykkausta.Mutta sittenpä vasta ottaakin päähän jossei ei ole siellä ja teen turhan duunin...


helevetti...  1

...eksyin yöksi exän luokse.Hirvee morkkis ja vitutus. Töistä päästessä mietti hypätäkö bussiin vai sen alle....alkaa kai pikkuhiljaa helpottamaan kyllä tämäkin.Nyt lupaan ja vannon että oli viimeinen kerta.Mervi-matti-meno ei sovi mulle.

tuska ohjelma vihdoin tullut julki(siinä päivän piristys ja pelastus), vain klubikeikat uupuu vielä.Bestis tulee lauantain tuskaan samoin uolevi ja tietty 3 päivää kamuisinani melskaavat herrat kimble ja pekkis.Mutta kun niillä nousee promillemäärä liian ylös haihdun vaivihkaa muuanne. Niitä ei nimittäin kestä kukaan kun ovat liian tuubassa.

oih tule kesä kultainen=)


yskis, yskis...  1

köhi, köhi...yskä vaivaa vielä joskin vähemmän kuin eilen.Viimeinen saikkupäivä menossa. Onneksi vasta keskiviikkona vasta duunia, niin voi lepäillä vielä pari päivää.
eilen sain kuulla että jälleen yksi serkkuni on saamassa perheenlisäystä.Yksi vasta sai vaavin ja nyt kolme vielä odottaapi syntymää.Sukuni on näköjään ottanut omaksi asiakseen suomen syntyvyyden lisäämisen.no, mä olen tehnyt oman osani, joten itse en ainakaan enää vaavoja aio pyöräytellä...
hassua että yleensä kipeänä mielialakin on alamaissa, mutta nyt olen ollut vain autuaan onnellinen.ei tarvitse kuin palauttaa mieleen yksi niin hymy ilmaantuu huulille=).


en tiedä...  1

...olenko nyt astunut materialismin, laiskuuden vai jollekinmuulle polulle, mutta varasin hoplopista lapselleni synttäripippalot.Kaksi tuntia, 8 lasta (suunnitellusti) ja 3 valvojaa (toivottavasti) ja maksaa melkein 230e...eipähän tarvitse itse alkaa kaakkua leipoa, kiireessä kun vapun jälkeen kotkasta hesaan saavutaan. Ja sovittiin hempukan isän kanssa, että sekin osallistuu kustannuksiin. Mun oma isukkikin laittaa 50e lahjarahaa (saa varauksen maksettua), joten ei mene meikäläiseltä tuhkatkin luukusta.
sain juuri hempukankin sänkyyn (meni kiltisti selaamaan uutta aku vankkaa)ja nyt uupahdan petiin ja jään simmut lasittuneina toljottamaan csi:tä...


kuolee...  3

...hitaasti mutta varmasti lunssaansa.kävin lääkärissä aamulla, penisilliinikuuri ja loppuviikko saikkua. Jotain rahinaa keuhkoputkissa tms...Pää pyörällä (kai kuumeesta) ja ihan pihalla kaikesta.Lääkäri katsoi korvia ja totesi ettei siellä liiku mikään. Ei mitään uutta uutta auringon alla=D.


ööh...  1

kipeenä himassa. Kurkku hiekkapaprua ja pää täynnä kiviä...silti tyytyväinen. Uolevi tuossa tekstaili että lähtisi kotkaan kesäl käymään miun kanssa. Sillä siellä joku kamukin jota haluaisi nähdä. Mukavaa=).
Tänään käytiin ostamassa sille synttärilahja, ja hempukka maalasi synttärikortin.Toisesta tulee suorastaan vanha=D.

himaa pitäisi käydä siivoilemaan kunhan tämä lunssapöpöinen hellittäisi. Kaksi viikkoa aikaa siivota (no, melkein kolme).Hempukka kun viettä synttäreitä kuun vaihteessa ja cityristeilyä ennen suursiivous on tehtävä.
nyt petiin, ei pysy pää ylhäällä enempää...


niihä...  1

se aprillipäivä tuli ja meni vaikka mun hempukka yrittää vielä tänäänkin aprillata. Ei ole lapsi parka tajunnut että aprillipäivä on kuin joulu, vain kerran vuodessa.Saatiin sentään uolevia ja neito vompatin aprillattua...yleensä perinne on että prillataan äippä, mutta tällä kertaa ei vain jaksanut.
päivä mennyt osastotunnilla ja listojentekijöiden osastokokouksessa. Luulen oppineenikin jotain, joskin en voi olla siitä aivan varma...=).
Ulkona niin ihana ilma, että kenkutti vähän olla sisällä tunkkaisessa kokoushuoneessa, mutta sitäkin riemukkaampaa oli päästä kotimatkalle.Himassa väsytti armottomasti, vaikkei käyty kotimatkalla tarhasta edes ruokakaupassa, vaan suoraan lemmikkistoren kautta himaan (kille the elukka tarvitsi heinää). Sen verran piti vielä repiä itsestä irti, että sain ikkunat pestyä (sisäpuolelta. Ulkopuolelta pesen samalla kun koittaa parvekkeen kuuraus ja pesu).Niin katosi kaunis talvimaalaus, mutta paistaapi aurinko paremmin ikkunoista. Eikä ulkonakaan ole lunta, joten maisema olisi saattanut olla jo hiukan jälessä ajastaan.

Huomenna koittaapi odotettu good charloten keikka. Tapaamme neito vompatin kanssa viideltä keskustassa ex-olkkarissani ja sitten...pitänee miettiä. Jos vaikka ennen keikkaa menisi vanhan portaille tiirailemaan miehiä=D.keskustassa huomasikin jo että pitkätukat alkaa kaivautua koloistaan ylös. Mietimme tänään duunikamun kanssa mikä niissä pitkätukkaisissa miehissä on...mietimme edelleen=).