Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

yhteydetön elukka  1

kotona ei nyt sitten toimi telkkari (ei näy kanavat), eikä nettiyhteyskään...katkesi pari päivää sitten eikä enää vain TOIMI!!!Soitin eilen welhoon ja jonotettuani melkein puoli tuntia, sain ihmisen kiinni. Asentaja tulee katsomaan mikä on vikana, mutta vasta keskiviikkona.. Yhteydet on kaikki selvästi poikki...
On ollut outoa, kun kotona soi korvissa hiljaisuus, eikä tännekään ole päässyt tiirailemaan tai kirjoittelemaan. En ole tajunnutkaan miten kovaäänistä hiljaisuuskin voi olla.Miten tottunut on taustaääneen, vaikka se olisi vain tietokoneen hyrinää tai tv: älämölyä.Sinänsä pakko todeta, että ei ole suuremmin haitannut vaikkei tv kanavat ole toimineet, lapsenkin on saanut ajoissa nukkumaan jo toista viikkoa.Iltasatujakin voi lukea pidempään.mutta nettiyhteys kaihertaa, nyt kun sitä ei ole.Juuri kun tajusin youtuben loistavan musiikkivideo-aarrearkun.

töitä kuitenkin ensi tiistaihin asti luvassa, sitten 5 päivän vapaaputki. Kotka-city kutsuu=)...siellä sentään pääsee nettiin. Nytkin jouduin tulemaan topparin asiakaskoneelle ( hitusen eri suunnassa kuin koti, noin töistä katsoen=) ).Töissä on ollut kivaa joskin selkä ä jomottaa aina päivän jälkeen.Työkaverit on kivoja, ja paranee koko ajan kun enemmän tutustuu=).yhdellä on sama duunimatkakin kuin mulla=). tänään kohdattiin pasilan asemalla ja kotiinkin oltaisiin menty samaa matkaa, jollei mun olisi pitänyt tänne pinkoa.

kittiläboy on suitsuttanut mua ihan liikaa, alkaa jo tulla siirappia korvista ulos.Onhan se kivaa kuulla miten ihana on, mutta rajansa kaikella. kännyn sulkeminen käynyt mielessä=).nainen, ei tyytyväinen mihinkään=D...


eroja ja mietiskelyä...  2

Neito magnusti poistui juuri luukustani...pusuhuuli sanoi eilen sille haluavansa erota.Tuli tieto kuin salama taivaalta, vielä 2 vkoa sitten kundi oli halunnut puhua yhteenmuutosta. Eilen olin ensimmäinen jolle magnustini soitti ja tuli sitten tänään käymään...toivottavasti sain edes hitusen piristettyä...

itse en edelleenkään ole saanut palomiehelleni sanottua, että ei ehkä kannata tämä juttu.Mutta eilenkin illalla tuli niin ihania, helliä tekstareita, etten vain ole kyennyt. Niistä tuli hirmuisen hyvä mieli, ja ikävä alkoi kaihertaa itseäkin=).Kittilä...helkutti!!!

se itse totesi tekstarissa (ei pelkoa, ei vanhastyylisiä tekstaripaljastuksia=D...)...ei kittilä mitään kaukana ole.vaivaiset 1000km erottaa hesan ja kittilän toisistaan. Kävellen siihen menis 20pvää, polkuveivillä noin 7 päivää, autol/junat 10-12 h ja lentäen olisit jo perillä=)...hassu poika, ja niin ihana. paljonko antaisin jos se asuisi edes hitusen lähempänä mua....


virtaa=)  3

uutta virtaa jaksamisen: käynti mollin sivuilla=)...kohta vuorossa stadian sivut. Pitää tsekata milloin yhteishaku alkaa.Jos ei ole tyytyväinen elämäänsä. sitä pitänee pyrkiä muuttamaan parempaan suuntaan. Eli jos vanhustyö ei vain enää innosta, pitää joko hakea sairaalaan tai nuorisotyöhön.Tai kouluun...mä taidan tehdä molemmat.
Muuttokin olisi ajankohtainen, tavallaan mieli vaihtaa kaupunkiakin.jos muuttaisi kittilään=)....


surkeilua...  4

viikonloppuna tapasin kundin...ihanan kundin, ja pitkästä aikaa tuntuu, että on kohdannut ihmisen jonka kanssa voisi sitoutua. Ainoa este on se että se asuu kittilässä...1000km päässä...pari päivää olen tässä miettinyt kannattaako tähän hommaan lähteä, enkä saanut päätettyä.

tänään käytiin hempukan kanssa kirjastossa uolevin kanssa.mun piti kertoa sille siitä palomiehestä ( sillä palomies tämä toinen kundi on), mutta en voinutkaan. Se taitaa olla merkki, että tykkään uolevista edelleen. Hemmetin vaikeaa päästää irti...hempukka sitten lähtiessä veti kauppakeskuksessa miljoonan taalan raivarit ja oli väki ihmeissään (kyllä, tämä tarina on menossa eteenpäin, ja punainen lankakin löytynee=)...).nyt mulla on surkea ja väsynyt olo, ja itkettää.viimeinen kuukausi on ollut niin rankka, että alkaa jo voimat uupua.

lopputulos: Mä tarvitsen kyllä jonkun, jo siksi, että pääsisin Uolevista irti.Ja tarvitsen jonkun pitämään musta kiinni kun tuntuu, etten jaksa enää hetkeäkään. En siis voi aloittaa mitään kundin kanssa jota ehtisi/ voisi nähdä 3-4 kertaa vuodessa( jos sitäkään). En mä pääse kenestäkään irti teksitiviesteillä, enkä voi itkeä olkaa vasten äänelle puhelimessa, kun tarvitsisin sen oikean ihmisen oikeaa läheisyyttä...

alkaa jo tämä väsymys huolestuttamaan itseäkin. yrittää olla innostunut, esittää jaksavaa,pirteää ja iloista ja koko ajan on ääretön väsymyksen tunne alla. En jaksa innostua uudesta duunista, en jaksa kunnolla pitää kamuihin yhteyksiä,muutamaan päivän tännekkään jaksanut kirjoittaa, saati muuten oleilla, paria minuuttia enempää.Ei mua mikään kunnolla sureta, ei ahdista, on vain mitäänsanomaton fiilis.Turta...yhdentekevä...ja huono omatunto siitä että olo on tämä....


aamun ihanuus...  2

...tai sitten ei=). heräilty on, suihkussa käyty, ja nyt vain odottelen että exä halisi hempun. Sitten hippailen töihin päin.
Ihanaa päästä ulos, edes hetkeksi.Siellä on jo ihan kevät.Ellei muutu takatalveksi heti kun jalan saa ovesta ulos.En ole tajunnutkaan kuinka paljon olen kevättä kaivannut. Kesäkin on kiva, mutta kevät on kuitenkin parempi. Mikään ei voita ensimmäistä päivää, kun aurinko paistaa, ja voi kulkea kuivalla asvaltilla, heittää takin pois päältä, kulkea pelkässä paidassa.
Joka kevät musta tulee jossain välissä ihan höperö...kevätpörhiäinen(ei kevätpörriäinen). Silloin kuljen 10cm irti maasta ( ainakin tuntuu silötä) ja ihastun mahdottoman helposti, unohtaakseni ihastuksen noin 2 min päästä=).tai ehkä olen kestoihastunut, kevääseen ja ruumiillistan sen muodon ihmisissä. Siksi ei ole väliä kehen se kohdistuu, kunhan se tunne on olemassa.


treenit...  1

kolmatta iltaa peräkkäin vedin body combat treenit...ihanaa...osan pääsee treenaa netin kaa, osan teen muistista (Elikkä alkulämmittelyt, vatsa+selkälihas harjoitukset ja loppuvenytykset).ihana olo, naatti ja hikinen, mutta ah,silti niin tyytyväinen=).Ainoa huono puoli tässä on se, että aina treenin jälkeen tulee hitusen halukas olo=D...kun kuntosalilla tätä kävi vetämässä, oli kotimatkalla aina hurjat adrealiinit virtaamassa, olo kuin tappokoneella kiimassa=D.
Eihän himassa treenaus ole yhtä hyvä kuin salilla, mutta kunnes mulla on taas salikorttiin varaa ( ja aikaa käydä siellä), tämäkin kelpaa.parempi kuin vain nyhjätä sohvannurkassa jäkälöitymässä=).

olen kyllä mietiskellyt, kehtaisinko pyytää uolevia mun personal traineriksi(tietty maksua vastaan), mutta siinäkin tulee se aika vastaan. sekin kiireinen kun treenaa itse ja muita useemman kerran viikossa.no, tämä mietintämyssyssä...

tänään edelleen hempukan kuume ollut korkea. Aamulla otettiin yksi ibumax ja saatiin kuume sen verran alenemaan että päästiin kauppaan ruokaa ja kille the marsuuden c-vitamiinit ostelemaan. huomenna exä hakee hempukan puoliltapäivin, niin että mä pääsen töihin. sai duuninkanssa sovittua, että tekee etätöitä iltapäivän...harmi ettei hoitsut voi tehdä samoin=)



kuumeilua...  1

Eilen palattiin helsinki cityyn ja piti palaaman töihin. Hempun piti olla yötä tarhassa, koska mulla pitkä ilta ja heti perään aamuvuoro. Siis piti olla. Viime yönä puoli kolmen aikaan soi puhelin. Hempukan tarhan yökkö soitti että hempukalla kuumetta 38c....Ihan selvää, että en pääse töihin. Harmi, koska on vasta toinen työviikko, mutta pitäää se työnantajankin ymmärtää, ettei vajaa 5v lasta todellakaan viedä kipeenä tarhaan. Siis pitäisi...osastonhoitaja ei oikein tuntunut tykkäävän ,kun soitin sille aamulla. Kysyi, Enkö milllääään saisi ketään hoitamaan hemppua torstaina, kun mulla oolis iltavuoro...no, ei kyllä ole ketään joka vois noin vaan tulla hoitamaan klo 12-22 väliseksi ajaksi. Mun kaverit on melkein kaikki työssä tai koulussa käyviä ihmisiä.huokaus...

toinenkin ongelma on tullut tuossa paikassa ilmi. Kun kävin haastattelussa ilmoitin jo silloin, että jos tulen sinne töihin tarvitsen 4 viikkoa palkatonta lomaa kesällä.2vkoa kesäkuussa ( mun ja magnustin matkan takia) ja toiset kaksi elokuussa. Tämä luvattiin. Nyt osastonhoitaja kävikin inisemään, miksi mun pitää ottaa loma alkavaksi ja päättyväksi perjantaina ( eli keskellä viikkoa???aa, kun lennot lähtee ja saapuu silloin...ja sitten kysyi enkö voisi siirtää lomaa viikkoa aikisemmaksi ja alkavaksi maanantaista maanantaihin, se heille helpompaa, ja voisin olla koko juhannusviikon duunissa....no, lennot edeleen lähtee ja tulee perjantaina, ja hempukan isän kanssa sovittu jo sinnemeno aika, ja sitten äippä ryöstää murun mökille.Jos siirrettäis viikkoa aikaisemmaksi, en päästäisi hemppua mökille ( en tod suostu olemaan 4 viikkoa erossa), enkä siis vois olla junannuksena ollenkaan töissä. Nyt kuitenkin voisin tehdä juhannuspäivän ja sen jälkeisen sunnuntain.

tästä puhutaan perjantaina varmasti.mutta alkaa pikkuhiljaa väsyä tämmöiseen ihme pompotteluun ja ongelmiin...päätin eilen, että jos ei saada sovittua sitä luvattua lomaa, niin sitten etsin jälleen uuden duunin.menen vaikka kotipalveluun...hmmm...pitääkin käydä mollissa=)


=)  2

olipas kiva ilta=). kummipojan äidin kanssa liikenteessä. kahmalokaupoittain höpötystä, jonkinverran pelipöytiä ja mies vielä tanssittamassa osan iltaa, nou hätä=D. suunniteltiin myös paitaa jonka se tekee naamiaismiittiin, ja muitakin projekteja. loistoilta kaikenkkaikkiaan!!
nyt on olo hieman jumahtanut ja simmut tuntuu kuin olisivat täynnänsä roskia, mutta pienistä ei saa valittaa...

juuri äsken isukille ( olin isukilla yötä, hempukka seuraa kohta perästä) mun palkkakuittia, ja ylläri!!!!!!vielä puuttuu 1 päivä palkkaa vaikka ne jo kahdesta pulitti mulle. ei s**tana. Isoveikka onneksi huomenna soittelee isommalle pomolle , eikä mun tartte stressata=). Isoveli hoitaa kaiken=D. jossen ole maininnut, mulla onmaailmankaikkeuden paras isoveli=).


Edellinen