Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.
Edellinen

=)  1

yksi sun toinen on ollut hippaamassa eilen=). Minä myös. Nyt alkaa vihdoin kapula hellittämään, ainakaan päätä ei särje. Mummot on kunnialla suihkuteltu ja laitettu pehkuihin. Vielä 1.5h ja mäkin pääsen himaseen.

oli rehvit sen herttajätkän kanssa siis. Ei ollut tyhmää muttei se mikään järjen jätti ole=/. Ja muutenkin...ei vaan napannut. Se oli kamujensa kanssa miun kantiksessa ja mä omien kamujeni kanssa, joten meillä oli iso rypäs porukkaa koossa.mutta ainakin on nyt deittikausi avattu, nyt alkoi rehvaaminen=). Blackjack taitaa olla miusta kiinnostunut, mutta epäröin lähtä sen kanssa rehvaamaan, koskapa se on mun kaveri. Sitten jos ei homma onnistu niin kaveruus on mennyt. Ja mä en ole juuri nyt kiinnostunut kenestäkään sillain, joten miksipä riskeerata turhaan.

hohhoijakkaa! väsytys on armoton...ehkä aivotoimintakin palailee kohta=)...



joulun aikaa=)  1

kohta duunissa ollut 12 tuntia ja hirmuinen touhuaminen koko ajan ollut...minä ihan itse tekaisin jouluruoat ( tai laatikot ja kinkku oli valmiina ja salaatit) ainakin lohirullan ja lämmittänyt laatikot ja laitellut pöydän nätiksi jne...kymmenestä asti valmistellut juhla-ateriaa joka tarjottiin klo 16.30...oli mukavaa=). Nyt arvostaa omaa mummoa ihan eri tavalla kun tietää mikä duuni tässä on=D.
äiti ja ja isäpuolikin soitteli joka jouluisen traditionsa, eli lauloivat mulle kaksi vanhaa tukkijätkää...onneksi en ollut siellä, koskapa muuten esitys olisi kestänyt niin kauan että olisin uhannut teloittaa itseni kuusenkynttilällä=D ( kuten yöleensä=)...). nyt se kesti vain hetken=)...

mukava päivä, mieli korkealla ( jiihaah=D...)ja nyt tassut kipeinä.

eilen illalla kävin "olohuoneessa" iltasitukalla ihan vain katsomassa onko siellä tuttuja. Oli...ja uusi poke...sitä en halua kyllä halailla. ainakaan vielä=D...istuin babyjanen, pusuhuulen, vili vilperin ja herra vinkkissimmun kanssa . Babyjanella ja vinkkissimulla oli suuri romanssi menossa. Mutta milloinkas vinkkissimulla ei semmoista olisi=)?? saa nähdä mihin suhde etenee=)...mä olin kiltisti ja menin ajoissa kotikoloon.tänään käyn ehkä jossain, etenkin jos ei meinaa taksia saada täältä myrtsistä himaseen.=).

niin ja lahjani avasin jo aamulla. Taas oli isi unohtanut että en voi käyttää kuin kulta ja hopeakoruja, kun tuli jonkinlainen kaulaketju ( jossa ihan varmasti on nikkeliä...) ja kello ( kuten viime vuonnakin) jota ei voi käyttää kun tulee ihottumaa ( edelleen nikkeliallergikko...). kello lisäksi vaaleanpunainen ja päivä jolloin mulla on mitään vaaleanpunaista mut saa ampua ladon oven vieressä=), lisäksi tuli dvd pikku naisia...siis pikku naisia!!!no, juu, ehkä se on katsottava....mutta ainakin sain pyytämäni kirjan ja shampanjapullon...ja tärkein on kuitenkin se ajatus=).

riehakasta joulua itsekullekin, missä ikinä sitten olettekin=)....( mä saanut jo 30 jouluterkkua kännyyn, ja pelkään pahoin että lisää tulee=)...)


kisu tippuu aina jaloilleen...  1

nyt se on todistettu=)...eilen yöllä iski salamana mieleeni, että mulla taitaa olla jo kolmen vuoden kokemusaika täynnä.Ja haalin kaikki työtodistukset kaappien kätköistä ja ynnäilin...jees!!!!kolme vuotta täynnä=D...ja punoin juonen(*ovela ilme, muikea suorastaan*).

en voi liian aikaisin laittaa ilmi että mulla on kolme vuotta täynnä( pomol ei ole kaikkia työtodistuksia...)koska silloin tarhamaksut nousisi taas(!!). Jotenka helmikuussa kun tili tulee, täytän ens vuoden tulotodistuskaavakkeet ( vai mitä ne nyt olikaan) tarhaan ja vasta sen jälkeen, ennen vuokrannousua reväytän todistukset pöytään. Kaikki tulee kuitenkin takautuvasti, niin lisistä kuin kk palkastakin, eli vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin=D.ja kun palkka nousee abaut 70e, on vuokrankorotuksesta selvitty nipinnapin=). ja hyvällä onnella tarhamaksukin pienenee kun ei ole niin paljoa lisiä. Ensi vuonna en aio tehdä niin paljoa pyhiä kuin tänä vuonna( vappu ainoa vapaa pyhä ollut), joten maksunkin pitäisi olla pienempi....

hitsi mä olen ketku=D!!!!


hitsi vie...  4

...kun vihdoin on saanut oman nupin kuntoon ja ajatukset järjestykseen iskee toinen onkelma ohimoon...ei niinkään henkinen vaan rahallinen...

postissa oli tullut lappu jossa todettiin että vuokra nousee maaliskuussa n.70 euroa. huh!!! se on aika paljon...nyt sitten joutuisin maksamaan 630euroa per kuukausi...eli yli puolet palkastani.kärvistää hitusen. tilanne ei ole tietenkään toivoton. Tässä mietin että mulla on muutama vaihtohto...
1.) muutan toiseen , halvempaan asuntoon (eli paskempaan ja varmaan epärauhallisempaan=/...)
2.)vaihdan parempipalkkaiseen duuniin, eli työpaikan vaihto
3.)teen vähintään kolme keikkayötä per lista, eli 1 ylimääräinen yövuoro per viikko ( eli vähemmän aikaa tytölle ja muutenkin vähemmän lepoa tai omaa aikaa)
4.) vaihdan kaupunkia, jolloin vuokra pienempi( oikeastaan ei ole vaihtoehto)
5.)jään pois duunista ja heittäydyn sossuihmiseksi ( saisin enemmän rahaa kuin nyt jää käteen olemalla tekemättä mitään)
6.) teen pari yötä lisää per lista ja sovin exän kanssa jos se maksaisi edes hitusen enemmän elatusmaksua ( mitä en haluaisi, kun hempukka on siellä niin paljon, mutta hitto, sillä on puolet parempipalkka kuin mulla...)

on se kyllä oikeasti paskahomma, että kaikki kustannukset nousee, mutta palkka ei. ja liitto hoitaa asiat huonosti. Hoitajat eivät tietenkään VOI lakkoilla...ja siitä on tehtya lakikin...Mutta!!! jos jokaikinen hoitaja suomessa menisi lakkoon, takaisin että suomi pysähtyisi. tarhat olisivat kiinni, vanhemmat pois duunista. Omaisten pitäisi ottaa vanhempansa ja muut iäkkäät sukulaiset hoteisiinsa, eli ei pääsyä duuniin. sairaaloissa voisi pitää pienen hätähoitsuvarannon, että hätäisimmät leikkaukset ja kriittisimmät potilaat voisi hoitaa...

aika raju mielipide, mutta jos jokainen hoitsu jäisi kotiin, ketä voisi saattaa oikeuden eteen? jokaisen hoitajan erikseen??? enpä usko...mua vaan ottaa niin helvetisti päähän, että teet tätä työtä, eikä saa edes sen vertaa palkkaa että tulisi toimeen. Arvostusta kuitenkin saa...ikävä kyllä arvostusta ei voi syödä, eikä pukea päälle, eikä sillä helvetissä saada laskuja maksettua.

hitto vieköön=)....


muualla hyvä...  1

...kotona paras=)...mieliala on taas nousujohteinen ja itsetutkiskelu on tuottanut tulosta=). Toissailtana (ke) tapasin yhden pojan, kun olin evakossa hetken karhulan paikallisessa yhdellä. Hyökkäsi jostain ja juteltiin hetken. Se pyyteli mua sen seuraksi seuraavanpäiväiseen yksityistilaisuuteen pokeriturnaukseen. no, enhän mä tietenkään mennyt, mutta se saattoi mut kuitenkin äipälle ja sain hyvänyönsuukon, mahottoman siveellisen ja kiltin=).siitä yhdestä suukosta tuli mahdottoman hyvä mieli...päätin alkaa yrittää rikkoa muureja ympäriltäni, ainakin yritän, joten taidan alkaa taas deittailun...

tämän kundin ( sanotaan vaikka herttajätkäksi sitä...=D...) näen ehkä joulun jälkeen jos piipahdan kotkassa omalla lomalla ennen 29pvän kuohuviinikokoontumista=).jos en , niin se aikoo tulla helsinkiin mua katsomaan=)...

kotona kuitenkin siis. Jo kampissa oli iloinen yllätys, kun odoteltiin taksia, niin oma rakas kunnia-isoveikkani tallustihe porvoon bussista terminaaliin. Kapsahdin kaulaan samontein=D...pitkästä aikaa nähtiin. Kesällä viimeksi näkyilty. Se kun asuu porvoossa. Nyt sovittiin että nähdään ensi vuoden alussa jossainvälissä.

Himamatkalla soitti ihan oma ja oikea isoveikka ja kun kurvaistiin pihamaalle oli veikka jo odottelemassa autossaan.se halusi välttämäti maksaa taksin (joululahjaksi) ja tuli sitten kurkkaamaan mun dvd-soitinta joka temppuilee.luulin että se taksimatka on mun joululahja, mutta isoveikka oli ostanut hempukalle pari dvd:tä ja mulle oli H&M 50eurosen arvoinen lahjakortti!!!ihana veikka=)...se totesi että dvd-soitin on käyttökelvoton ja lupasi tuoda mulle tänä iltana uuden!!!! ei voi olla yhtään noin ihanaa isoveikkaa kuin mulla!!!

jotenka mulla on monta syytä olla iloinen ja tyytyväinen. Ja tuntuu oikeasti ihmeen hyvältä palata kotiin=).


=)  1

mun kummipoika on maailman ihanin pojanvesseli=)...yhtä hymyä ja naurua koko poika=).Oltiin sitä katsomassa tänään ja hempukka touhusi kummipojan isosiskon kanssa niin ettei olisi lähtenyt pois ollenkaan.

mun pitäisi kohta lähtä kavereita katsomaan.tavallaan ei huvittaisi....mutta menen kuitenkin...huokaus!

itsetutkiskelu on jatkunut kiivaana ja jatkunee vielä useamman päivän. Ainakin olen taas oivaltanut uusia asioita ja mahdollisia ratkaisuja ja useamman umpikujan=/...ajatukset vain törmäilee toisiinsa kun niin kiivaasti yrittää ajatella. Ainakin sen tajusin eilen, että mä en ole vielä saanut surra ukkiani. Ei ole ollut voimia. Kaikki voimat on keskittyneet töihin, että jaksoin, sitten matkustamiseen, ja siihen etten hajoa kokonaan itsesyytösten ja huonon omatunnon takia (huono omis koska en mennyt kipeenä duuniin...).
Kotkassa on joutunut olemaan iloinen hempukan takia ja porukoitten takia. Jos minä murrun, murtuu äippäkin. Nyt sitä tarvitsisi olkapäätä johon oikeasti voisi itkeä, mutta surun olen pakannut jonnekkin nuhruisen sieluni syvyyksiin ja tarvitsen aikaa ja rauhaa saadakseni sen sieltä pois että voin itkeä ja purkaa sen. mutta kaikki ajallaan...


mietiskelyä  2

ohhoi...mietiskelyä täynnä ollut viime yö. toissayönä olinkin metallisoturin luona. Se kävi hakemassa mut jo seiskalta , vaikka kahdeksalta oltiin sovittu...ilta oli ihan kiva, juteltiin ja kateltiin telkkaan ja ja yöllä...yöllä "eksyin" sen sänkyyn. mutta se ei ollutkaan samanlaista kuin ennen. kyllähän se kosketti mua, en kiellä, mutta se ei kyennyt koskettamaan mua pintaa syvemmältä. Tarkoitan että tuntuihan se hyvälle, mutta ei se koskettanut mun sisällä mitään lankoja. enkä mä suuremmin edes halunnut sitä...alkaapi pahasti vaikuttaa että, olen jo sillekin immuuni.
viime yönä juuri näitä mietin.Että olenko todella rakentanut niin hyvät suojamuurit ettei niitä oikeasti enää voi ylittää?
ja jos joku sattuisi pääsemään niiden ohi, otan silloin jalat alleni ja juoksen, kuten tapauksessa uolevi...mietin, ja tulin tulokseen että mulla on kaksi vaihtoehtoa. Yrittää murtaa omat muurini tai elää yksin loppuikänä...ongelma on se, että vaikka uskaltaisikin avata portit ja murtaa vartiotornit, niin en tiedä onko se mahdollista=/...niin monta vuotta on niitäkin rakennettu.kai pitää tuumia tätäkin lisää...



...  1

jaahas, herätty on, huonosti nukutun yön jälkeen. Antibioottitabu on nautittu(yök!) ja tavarat pakattu kotkan reissua varten.yöllä näin pitkän unen, unen joka oli puoli ahdistava/pelottava. Varmaan siksikin pöhnyinen olotila. Kurkkuunkin koskee( vaikka se tuskin on unen syy=)...)
tekee ihan hyvää päästä helsingistä taas välillä poies. ja toivottavasti jos tai kun palajan olen ehjä taas.

Edellinen