Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.
Edellinen

yöriemua=D  1

...näinhän tässä taas kävi, rytmit sekaisin...ei nukuta yhtään, päinvastoin. riemumieli ja happy, happy, joy, joy-olo=D...korvalappustereot pauhaa ( ei saa naapureita kiusata=)...) ja tanssahtelen ympäri luukkua=).

taas mielessä on myllertänyt vaikka mitä. Syksyn tuoksu tuo muistoja mieleen...
hassua kaipuuta...raastavaa, surullista mutta kuitenkin nautinnollista=). voiko nainen enään selkeämpi olla=)? taitaa olla niin että jokainen vuodenaika tuo erilaisia muistoja mieleen. silti en haluaisi palata entiseen. haluan virrata eteenpäin ja saada uusia muistoja joita voin sitten haikaillen ja sydän karrella muistella tulevina aikoina.

sain äsken viestiä...joudun pe tai la menemään rehveille ( tämä ei ole syy riemullisuuteeni...). En oikeastaan haluaisi, mutta kyseinen kundi on ollut sinnikäs ja odottanut kolmansia rehvejä jo useamman kuukauden. En voi kuin mennä, etenkin kun vihdoin ja viimein ehdin. Tämä kundi kyllä tietää että en ole kiinnostunut sillälailla mutta toivoo sitä silti. Olemme sopineet olevamme kavereita, ja saa nähdä osaako se käyttäytyä kuin kaveri...no, viikonloppuna sen näemme.

taidan lähteä jatkamaan fiilistelyä...=)


tietokoneiden kauhu=)...  1

...vai muuten vain osaamaton? minä siis...isoveikka neuvoi miten saan mesen toimintaan mutta kappas, en osannut sitä silti. On se kumma miten mä osaan melkein mitä vain, mutta tietokoneet ei vaan toimi mulla, en ymmärrä niiden sielunelämää. Ehkä juuri siksi mulla on niin monta kamua jotka on alalla, haalin niitä alintajuntaisesti, jos vaikka joskus tapahtuisi atk-katastrofi. hmmm...vielä ei moista ole tullut vastaan, eikä tässä nytkään katastrofi ole kyseessä, pieni viivästys vain.
En sitten ole jaksanut tänäänkään siivota (mitä nyt keittiön kuurasin), jos ylihuomenna duunin ja salin jälkeen sitten yllättäisi itsensä =)...

bestiksen kanssa soiteltiin ja päätettiin olla sittenkin menemättä sinne sen kundikamun keikalle. se näkee ne jo lauantaina lappeenrannassa, ja kun kundit vain kävisivät soittamassa ja samoin tein lähtisivät takaisin, niin ei kannata. Joku toinen kerta sitten...tavallaan oli helpotus, kun on tuota muutakin menoa ensi kuussa liiaksi asti. Pääsen ainakin grillipippaloihin, koska ex lupasi ottaa hempukan yöksi=D....ja kun ei omiinkaan synttäreihin ole kuin kolme viikkoa, pitäisi alkaa miettiä, kenen/keiden kanssa sen viettää ja missä...kaikki on edelleen auki=/....tänä vuonna en ole edes lahjoja pyydellyt, alan olla moiseen jo liian vanha. Kai mä otain pientä saan. Ja ainakin ilmaisia drinksuja on tiedossa=). äiti varmaan haluaa ostaa jotain käytännöllistä, se kohta alkaa varmaan tiedustelemaan mitä tarttisin...vaikeaa, kun mulla on aika hyvin kaikkea...jos se haluais ostaa mulle satiinilakanat=D....pitänee vihjaista...*wirn*

Äitin kanssakin soittelin ja sain hyviä uutisia. Isäpuolen verikokeet olivat todella pitkästä aikaa oikein mainiossa kunnossa. Äitikin kuullosti niin helpottuneelta ja hyväntuuliselta ettei olekaan ollut hetkeen. tuli itsellekin hyvä mieli. Mun isäpuoli on äärettömän upea ihminen, on tuntunut niin väärältä että se joutuu kokemaan niin paljon kuoleman uhkaa. Aikaisemmin sillä on ollut aivokasvain, leukemia ja nyt sitten leukemian uusiutuminen. Ei ole reilua. Onneksi kuitenkin asiat näyttäisivät nyt olevan paremmin=)

huomenna pitäisi sitten palata töihin...iltavuoro kutsuu. Todennäköisest iolen ekat päivät pihalla kuin lumiukko, kun ollut pitkän aikaa vain yössä ja sitä enen kesälomalla. En edes muista kuka mun kanssa illassa on. Ihan sama kuka se on paitsi kuhan ei olis meidän imppu, siinä on ihminen jonka kanssa tod.näköisesti otamme vielä yhteen. No...jään jännityksellä odottamaan=)...


haukottelua...  1

...ja venyttelyä...pakkokai se on nousta jo=/. en meinannut millään saada unta yöllä, pyöriskelin viiteen asti, levottomana ja ajatukst kieppuen. Ja kun vihdoin sain unta, näin unia vaan pikaviesteistä ja tietokoneista ja äkäisistä mummoista. ohhoi...aamupäivä on menny pätkissä torkkumalla/nukkumalla, mutta kyllä se on jo noustava, tai en nuku tänäkään yönä.

Isoveikka soitteli aamutuimaan ja kyseli oonko saanut koneen toimimaan. no, toimiihan tämä vaikka chattiin en pääsekään. ja sain ohjeet mesenkin laittoon, kunhan nyt saan aikaiseksi. muuten se ei sitten tiennyt mitä tässä on ja mikä mikin on...joten alan selailemaan puhelinmuistiota ja kutsun jonkun atk-osaajan tänne tätä katsomaan jossain välissä=). pari pilispoikaa on, ja molemmat asuu kyllä lähellä, joten pitänee pirautella=).

nyt aamu(?) palalle...


mihin kummaan se uni karkasi...  1

....ihmejuttu. olin jo todella väsyli, mutta jostain syystä ei nukuta enää yhtään. Tai tiedän mä miksikin mutta en kerro=).

mietiskelin tässä että lähtisin ulos perjantaina.Aamuvuoro ja ex hakee hempukan tarhasta luokseen kun mulla on duuniviikonloppu. Lauantaina on iltavuoro joten voisi hyvin lähteä illalla hippaamaan. En vaan tiedä lähtisinkö keskustaan vai pitäsikö tyytyä paikalliseen. Siellä ei ole ehtinyt käydä pitkään istumassa koko kuukauteen. Ja sitten lähtis tyttöjen kanssa tillikkaan...hmmm....ei tarttisi ainakaan taksirahaa varata mukaan...
saapi nähdä, taidan päättää tämän vasta perjantaina fiilispohjalta.

yih kun tuli huono olo noista sipseistä...on syönyt niin kevyesti ettei masukki nyt tykkää yhtään noin raskaasta naposteltavasta...huomenna kasvislinja pitää.

kai se on raahauduttava peittojen alle ja laitettava dvd pyörimään. Jos vaikka unikin tulisi jossain välissä.


lepopäivä...  1

...vapaata, ihanata, ihanata=). Nukuin koko aamupäivän, mitä nyt neitille annoin aamupalaa. hempukka maalaili vesiväreillä ja nyt olen saanut kuurata sitä joka puolelta pois=).

iltäpäivällä käytiin kaupoissa ostamassa värejä lisää ja hempukalle omat. saa sitten niillä sutata, ja mun värit pysyy siisteinä. Pensseleitäkin tarttui mukaan ja kehys-alesta neljä lasikehystä. ja kirjakaupasta ostin uuden kirjan=)...taas on rahaa palanut mutta onneksi tulee torstaina lisät. Pääsen hakemaan lippupalvelusta eilen varaamani liput unholy alliance-kiertueelle tampereelle. Toinen lippu minulle, toinen mun bodyguardille=). Eihän nyt pieni tyttö voi lähteä suureen kaupunkiin yksin ilman miehistä turvaa=). Kaverilta eilen vielä varmistin että se on lähdössä mukaan, ettei viimehetkellä tartte alkaa miettiä kuka mukaan tulisi.

siivota pitäisi, mutta laiskuus pääsi yllättämään ( otti niskalenkin, pentele sentään) joten en ole saanut aikaiseksi kuin juustomakaronivuoan...huomenna sitten on vuorossa lattioiden pesu ja kuuraus=).

pitäisi varmaan vielä piipahtaa kaupassa hakemassa jotain narskuteltavaa illaksi kun big brother alkaa...tunnustan olen big brother-addikti=D...muista tosi teevee sarjoista en niinkään välitä mutta tämä vei jo brittiversiolla mennessään=).sen jälkeen pääsen kattomaan oopperan kummitusta ( lainasin dvd:n itseni iloksi kerrankin=)...) ja suunnittelin nukahtavani tvn ääreen=).ihanaa kun saa kerrankin olla tekemättä yhtään mitään järkevää tai muita hyödyttävää. tällaisia päiviä on ihan liian vähän. Vaikkapa itseppä itselleni ohjelmaa ja tapahtumaa haalin joten ei saisi valittaa=).

eikun kauppaan mars...kuulen jo juustisnaksu pussien kuorossa kirkuvan nimeäni=D

Kirjoittaessani soi jean S:n kesän lapsi=) (mä oooon, aaaa villi luonteeni oooon=)...)

Kommentoi kirjoitusta

rytmit sekaisin...  1

...tai ainakin luulen niin=). Sammahdin sitten 26 tuntia valvottuani kuin saunalyhty. ja heräsin kahden jälkeen. Nyt on uni kateissa eikä nukuta ollenkaan=/...pienessä mielessä pyörii taas liikaa ajatuksia=/.

-Kaikki jumalat ovat yksi ja sama jumala ja kaikki Jumalattaret ovat yksi ja sama Jumalatar ja on vain yksi ainoa Alkuunpanija. Ja jokaisella on oma totuutensa ja oma Jumalansa-

...näin lukee yhdessä lempikirjoistani. ja olen hyvinkin paljon samaa mieltä. Ihminen uskoo johonkin koska on liian pelottava ajatus, että olisimme täällä vain kohtalon oikusta. Tai ettei olisi ns. suurempaa voimaa joka kaikesta päättäisi. Ajattelemme että on kohtalo, kaikki on ennalta määrätty, niin käy kuin käy, mutta kuinka moni oikeasti voisi ajatella että meillä ei ehkä olekaan mitään suurta tarkoitusta? että ajelehdimme tuuliajolla , että olemme itseasiassa täysin mitätön osa maailmankaikkeutta? jaa, itsekin uskon kohtaloon, vaikka tiedän miten hölmö ajatus se periaatteessa on. Ihminen on pieni, ja kuten huomaa, ihmisellä on tarve uskoa johonkin suurempaan. Silloin ei tunne olevansa yhdentekevä.
uskonnot saattavat loppujen lopuksi tuhota tämän planeetan ja ihmiskunnan ( uskonto on yleisin peruste sotaan). En vain ymmärrä miksi ihminen ei saa uskoa mihin haluaa, niin kauan kuin se ei vahingoita ketään.
Itse uskon johonkin...jumalaan, jumalattareeen...se muotoutuu päivittäin. Aikaisemmin jo täällä totesin että jokaisella on oma maailmansa, oma näkemyksensä elämään. Tämä on osa sitä. Jokainen uskoo mihin haluaa ja sekin muotoilee omaa todellisuutta. Ei ole ihme että maaailmassa on niin paljon tuhoa, koska jokainen omassa todellisuudessaan luulee olevansa oikeassa. Tai vaikka tietäisi olevansa väärässä , ei sitä voi myöntää.
ihmiset ovat loppujen lopuksi aika sekopäistä sakkia=)...

ja nyt riitti taas tämä paatos ja syvämielisyys.

kävin eilen irtisanomassa kuntosalijäsenyyteni=(....ei ole varaa pitää korttia enää, eikä aikaa käydäkkään niin että olisi kannattavaa. saan sentään vielä käydä syyskuun loppun ja sitten...snyyp!=(...mutta nyt pitää vain jostain nipistää aika siihen että pääsen body combattiin...musta tulee ihan tappokone siellä=)...adrealiini virtaa ja alkeellisimmat vaistoto nousevat pintaan. varsinainen terminaattori=D...

Tuli aika haikea olo kun irtisanoutui..tuumin kyllä itsekseni, että voinhan käydä siellä välillä liikuntaseteleiden turvin ( jotain edes töistä saa extraa=)...) . En kai mä oikeasti haali itselleni liikaa puuhaa? mihin jäi pelkkä oleskelu ja laiskottelu? olenko oikeasti neuroottinen duracel-pupu?hmmm...

ehkä lopetan itsetutkiskelut tähän ja lähden viimeinkin nukkumaan...toivoen että saan unirytmini kohdilleen vielä joskus. toivossa on hyvä elää=):


ei voi olla totta!!!!  1

mutta on=)...istun omassa himassa ja sain vihdoin oman koneen päälle...eikä räjähtänyt=)...

tällä hetkellä allekirjoittanut on valvonut yhteen menoon 24h...olo on hiukkasen oudohko...aika tasainen verrattuna aamupuoleen=).Silloin oli hysteerisyys huipussaan=D...lähdin duunista vasta 10 aikaan (jolloin olin jo piinannut duunikamuja laulamalla tunnin nauravaa kulkuria=)...) ja kaikki nauratti. mitä pienempi ja tyhmempi asia sitä enemmän seurasi kikatusta...itsesuojeluvaiston ajaman soitin kimblelle ja sanoin suoraan että tarvitsen sen hämykseni...vaihtoehtoina nauraa puhelimeen( jolloin hyvä syy käkättää niin että kitarisat putoaa) tai nauraa itsekseen, jolloin kaikki vastaantulevat miettivät mikä tuota tyttöpoloa vaivaa...=)...
ikävä kyllä akku loppui ja huomasin joutuneeni ilman tukea ja rauhoittavaa turvaa paikallisjunaan...matka myrtsistä pasilaan sujui hyvin, kondyktöörin kanssa vain jäimme vertailemaan työvuorojen rankkuutta ( muiden matkustajien hyväntahtoisesti hymähdellessä), mutta pasila-malmi välillä hilpeys nousi lähestulkoon liian isoille volyymeille...
kuuntelin lappujani itsekseni virnistellen, kun yhtäkkiä tuli uskomaton mieliteko hypähtää penkin päälle ja vetäistä pari säkeistöä tehosekoittimen tuotantoa....=)....jouduin kirjaimellisesti pitämään penkistä kiinni ja vakuuttamaan itseni järkevälle puolelle että ei saa!pelkkä kuvitelma sai kikatuttamaan ja mitä enemmän hoin itselleni "vakavana, ei saa hymyillä, ole vakava, rauhoitu", sitä enemmän hymyilytti ja nauratti=)

ensi kerralla kun täytyy lähteä juhlimaan valvon sen 15 tuntia ja saan halvat humalat=)...olo on nimitttäin verrattavissa siihen=).

vielä yhdeksään asti pitäisi valvoa...ellen yksinkertaisesti tipahda=).se on vaihtoehto...


ryytynyt...  3

...olen minä!!!! kello on jo puoli kymmenen ja edelleen kykin töissä...12 tuntia 45 min täällä on tullut kykittyä. Nyt on olo juuri sellainen kuin miltä näytänkin. tukka pitkin silmiä ja supikoiran näköinen muutenkin=/...Äsken suihkuttelin yhen papan ja tuoksukin on sen mukainen...sitten hippasin vielä kauppaan hakemaan maitoa tänne lisää ja ne katseet kaupassa...hohhoi...luulivat varmaan koko yön juhlineeksi=/...
onneksi oli tuttu kaupankassa jolle pystyin vuodattamaan miten pitkään olen valvonut ja kuinka väsynyt olen ja lässyn lässyn=)...

nyt alan pakkeloitsemaan ja harjailemaan harjan suoraksi, että kehtaan lähteä asioille. Alkaa olla jo lievän känninen olo vaikkei ole mitään juonut, väsymystäkö lienee.
nyt on todella ikävä omaa sänkyä, tuota väsyneen virvoittavaa keidasta=).


haukotus...  3

...voiko ihminen enää yhtään unisempi olla? vaikka on koko päivän nukkunut...aivot on taas ihan jumissa=/. Huomenna pitäisi jäädä aamuvuorolaista jelppimään kun se olis täällä muuten ainoana hoitsuna ja nukkumaankin pääsen vasta viiden, kuuden maissa illalla...Pitää käydä aamulla kaupassa hakemassa energiajuomaa tai sitten juoda paljon teetä ( vinkki: ei kannata juoda 9 kuppia teetä tyhjään masuun, saattaa tulla huono olo=)...).

Pakko kai se on kohta keksiä jotain puuhaa, ettei vaivu täydelliseen apatiaan.*haukottelee ja tuijottaa tylsin silmin seinää*

Isoveikka soitteli mulle illalla (onneksi olin herännyt muuten olis mun päästä kuulunut vain utuista muminaa) ja kyseli josko se saisi dvd-soittimensa kuitenkin takaisin hetkeksi. Koskapa en ole vielä ehtinyt palauttaa exälle sen dvd-soitinta ( jonka saisin omaksikin jos haluaisin...) niin totesin että senkun hakee pois omansa=). sitten seurasi seuraavanlainen keskustelu:

-no joko faija haki ne turhat tietokoneen osat pois?
-joo, uus kone on jo pöydällä, laitoin sen siihen ihan itse! *ylpeenä itsestään*
-et oo sitä sitten kiinni vielä laittanut?
-juu tota, piuhat sain kyllä siihen kiinni, mutta en laittanut vielä seinään.
-no, miks et?
-tota...ajattelin että se räjähtää...
*pieni hiljaisuus*
-miksi se räjähtäis?
-jos oon laittanu piuhat väärin.
-ei siihen voi laittaa niitä väärin. laitat nyt vaan seinään ja virrat päälle. Jopa säkin sen osaat.
-...jos sä kerta niin sanot.

tämä todistaa että vaikka mä osaankin melkein mitä vain, niin tietokoneista ymmärrä yhtään mitään=)...huomenna ryhdyn sitten siihen uhkarohkeaan tekoon, eli laitan piuhat seinään. saatan kuolla yrittäessäni , mutta ei se ota jossei annakaan=).


viimeistä viedään...  3

..ja näin alkaa viimeinen yövuoro, kohta tämä yön hiiviskelijä palaa päiväpiipertäjäksi.

vetkuttelin taas iltamissa sängyssä niin pitkään kuin suinkin voin...vaikka ei enää nukuttanutkaan. Mun sänky on nimittäin äärettömän mukava. Jos pitäisi nimetä yksi huonekalu mistä ei luopuisi millään hinnalla, niin se olisi mun sänkyni. Mä voisin huoletta elää siinä loppuikänä=). Se on iso runkopatjasänky, ja täynnä tyynyjä ja peittoja. Tällä hetkellä 7 tyynyä, ja kolme jättityynyä (vähän kuin selkänojana seinää vasten) ja kaksi peittoa(talvella 3=)...). Vaikka kuinka kääntyilisi on joka puolella pehmeää ja lämmintä...mitäköhän sigmund F. tästä päättelisi? että kaipaan kohdun suojaa=)? Ehkä, en tiedä...mutta sillä ei ole väliä, pääasia että minä viihdyn=).sänkyni on kotini=)...muu sänky mustikka, oma sänky mansikka=D!There`s no place like bed....=)

Kävin sitten taas kerran duunimatkalla paikallisen kautta tuoremuhulla. Meidän baaripirkot oli yllättäen paikalla ( pari kaveria jotka kyseisessä puljussa työskentelee ja toisen kamunen) ja jutusteltiin siinä sitten taas levottomia=). Alkoi tuntumaan normaalilta sunnuntailta=). keräännytään väsyneinä ja rapulaisina pilistä katsomaan ja höpöttelemään mahdottomuuksia ja tuhmuuksia=)...erona vain että kaikki oltiin oltu viikonloppu kiltisti ja nytkin hajaannuttiin eri suuntiin, muut himaan , minä duuniin. DJ:kin tuli vihdoin käväisemään ja sitten meidän vempi...meidän heartbreaker=). Hiljaista charmia...ei parhaimman näköinen pilispojista, mutta siinä on sitä jotain!!!!ja se murre...*wirn* mäkin olin vielä talvella on-off ihastunut siihen, mutta nyt olen saanut vempi-immuniteetin kohdilleen ja olen turvassa=).

onnistuin muuten viimeyönä riehumaan tiskien kanssa niin että taisi katketa verisuoni kämmenestä, on nimittäin aika kipeä ja mustelmakin tuossa=/...ei voi oikein puristaa mitään=/. hyvä puolensa tässäkin, en nimittäin pysty moppaamaan lattioita yöllä=D...pitäisi kai käydä näyttämässä työterveydessä sitä mutta en jaksa valittaa näin pienistä. Katsotaan meneekö ohi itsekseen...

nyt pitää lähteä etsimään jotain mupellettavaa. Koko päivänä syöny mitään. Kaupasta hain banskuja, ja karjalanpiirakan( ja jäin suustani kiinni myyjäpojan kanssa...kuvainnollisesti=)...). Aikaisempina öinä rouskuttelin vain omenoita, nyt ei uppoa enää. Olen niin paljon niitä syönyt että keväällä mussa alkaa kasvaa omenapuu=/...nyt banskut kutsuu!(kam mista taliman, talimi banana, daylight come and me wanna go home...=D meniköhän ees sinne päin...=)...)

Edellinen