Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Edellinen

uusi kone, uusi lumi...  1

Herranjeessus mikä ilma!!!! Ja mikä himamatka...malmin asemalle asti( myyrmäestä asti siis) oli kaikki hyvin, mutta kun siitä kävelin hempukan tarhalle, oli jaloissani (lue: kengistä ja sukista) kuivaa enää kantapäät. Ja välittömästi tarhan portin ulkopuolella peräännyin vahingossa noin 10cm syvään lätäkköön...hyvästi kuivuus ja tunto jaloissani. Siitä piti vielä läpi viiman tarpoa himaan, eikä sekään käynyt nopeasti kun hempukka jäi vähän väliä ihmettelemään lätäkköjä ja hihkumaan miten ihanaa on kun on lunta...(kyllä lapseni on outo...tulee äitiinsä=D...). kotiin tultaessa en tuntenut mitään polvien alapuolelta ja saimme molemmat heittää vaatteet kuivumaan. ja hempukka todellakin kaikki vaatteensa...hmm...muistaakseni se EI uinut lammikoissa, mutta saatanhan mä erehtyä ja hempukka on käynyt pärskimässä sillä välin kun mä olen raapsuttanut räntää simmuista...

Kotona en ehtinyt kauaa olemaan, kun naapurista kundi soitteli mua hakemaan uutta konetta. Eikun kuivat farkkuset jalkaan ja nahkasaappaat (piti ihmeen hyvin vettä muuten=)...) ja hiippailin pihan yli. Kundi oli pakannut koneen valmiiksi ja halusi välttämäti kantaa sen meitsin asunnolle, vaikka sen pitikin tehdä kaksi reissua=). Äsken se laittoi vielä pari tekstaria ja lupasi jeesata mua koneenasennuksessa jos joudun paniikkiin=). Kuten huomaatte sain silti koneen ihan itse kiinni ja toimintaan*uhkuu ylpeyttä*=)...

mieli on jo huomattavasti parempi kuin eilen tai aamulla. Ei asiat kuitenkaan etukäteen murehtimalla muutu miksikään.
hempukka hilluupi tuossa vieressä iltapalaa, joten lähden paistelemaan nakkimunakasta ( pitää tehdä mistä on...en ole niin masokisti tai itsetuhoinen että olisin vielä kaupan kautta poikennut tänään siinä räntiksessä...)

ja se joka vielä hihkuu miten ihanaa on,kun talvi tulee, saa selkäsaunan!!!!!=)


=(  5

soittelin eilen äitin kanssa. Ja sain ikäviä uutisia. Ukin tila on huonontunut jälleen. Ukilla on maksasyöpä, ja koska ikää on niin paljon, ei mitään erityisiä hoitoja ole. maksasyöpä on muutenkin vaikea syöpä, koska sitä ei oikein voi leikata.
Ainoa hoito mitä ukille nyt annetaan, on kivunlievitys ja se että laitetaan lisää verta. Toissapäivänä hemoglobiini oli tippunut 54 ja tiputettiin sitten 6 pussia verta. Tänään ilmeiseti taas joudutaan laittamaan lisää.
Äippä on koko ajan hälytysvalmiudessa, eilenkin pelästyi kun soitin yhdeksän aikaan. Lääkäri ei ole antanut ennustetta, mutta ilmeisesti tässä on kysymys enää viikoista , ellei päivistä. On niin paha olo äitin puolesta ja tätien puolesta,. Ja vaikka itse kuvittelin että osaan jo ammatin puolesta suhtautua asiaan, oli eilen itku tarpeen. Ja kun ensin iski se suru niin se veikin sitten mut täysin mennessään. Onneksi hempukka oli jo nukkumassa, ettei sen tarvitse ihmetellä miksi äiti on surullinen.

Unikaan ei meinannut tulla millään, ja kun se tuli unet olivat levottominta laatui. Uneksin että meidän psykomumo hakkasi mut mustelmille ( ja pahoille. mustelmia oli kaikkialla). Ja uneksin että kaverini oli joutunut sairaalaan kun oli wrestling-harjoituksissa hypännyt huonosti ja murtanut solisluunsa...Ja kaikkea muuta ahdistavaa ja outoa=/.

tämä aamu oli hitusen alavireinen, nyt on jo hitusen noustu surun yli, ja lähes tyytyväiseen, mutta hiljaistahan kyllä pitelee. Kuten äippäkin, meikäläinenkin on nyt hälytysvalmiudessa vain puhelimen soittoa odottaen....


sataa sataa ropisee...  1

tilitilipom=D...kohta mun varpaat palelee, kun joudun sateeseen ja viimaan, pitää hakea näets yhdelle meidän rouvista lakkalikööriä alkosta=).muistutti mua äsken että "muista ottaa paperit mukaan"...

kiieinen aamu ollut, huomenna samanmoinen tiedossa. Onneksi saan sen tietokoneen huomenna himaseen niin voi siellä keskittyä paremmin kirjoittamiseen.

eilen kävin omenamehulla ( vaihtelu virkistää=)...) ja houkuttelin neiti koalan tekemään ristikoita mun kanssa=). Neiti K ja O:kin saapuivat paikalle, samaten meidän pilispoikamme adonis=). Ihan kivaa oli, tunti, puolitoista siinä istuttiin. sitten himaseen ja nukkumaan. Tänään en meinannut millään herätä, pakko vain oli. Simmut rullalla kiisin junaan ja vielä viime hetkillä sinne rynnisti myös pilispoikamme blondiini( hitsi miten kivoja on keksiä näitä salanimiä=D...). Sen kanssa juteltiin sitten matka pasilaan.

kiire painaa, ja on pakko rynniä sateeseen ja tuuleen=/....




sunnuntaipäivän huumaa=)  1

olipa kummallinen ilta eilen. Menin paikalliseen tuoremehulle ja olin ostanut neito koalalle matkalta kortin ja jääkaappimagneetin illan piristykseksi. Se ilahtui suuresti. Sillä oli hirmu kiireinen duuni-ilta, mutta se kaappasi mut silti ulos tupakalle ja paasasi siitä miten ihmeellistä on kun kaikki kundit käyvät kuumina=)....Ja saman jouduin huomaamaan itsekin...kaikki kundit olivat ylikiimaisia!!!!Herranjestas!!!!!!Vihjailua, suoraa puhetta, haleja, poskipusuja jne...oltiin neito O:n kanssa ihan pulassa. Mä yritin kovasti piiloutua ristikkolehteni taa, mutta turhaan...olikohan täysikuu vai mikä????

Tänään heräilin ajoissa ja kävin kuntiksella rääkkäämässä itteäni. Huomenna olen kai rampa ja invalidi, koska tein liikaa toistoja , liian painavilla painoilla=). Mulla ei näköjään ole hajuakaan siitä mitä tarkoittaa sana kohtuus=)...Tämä pätee kaikilla eloni alueilla...ihan selvästi=D.esim. joko täysi seksilakko (kuten nytkin) tai sittenpakko saada koko ajan=D....joko olen lähes kokonaan syömäti tai sitten syön koko ajan...joko teen duunia hampaat irvessä tai otan liiankin rauhallisesti=)...onkelmat ,nää onkelmat...=)

töissä ollaan ja viihdytään ja kokkaillaan. kohta menen pyöräyttämään asukkaille (omat mummoiseni) läppärivoileivät. Tiistaina saan uuden koneeni ja sitten voin taas himassa iloiten näpytellä, eikä mene duuniaikaa hukkaan=). AINIIN!!!!kauppatilaus täytyypi tehdä!!!iiksis...töihin=)...


hihheijaa!!!  1

jesh!!! mä saan uuden tietokoneen=)!!!!! Isoveikka soitteli...se on ostanut huuto. netistä mulle uuden koneen, jossa on kaikki valmiina. Pitää vain seinään tökätä. Vain 150 euroa=). Veikka oli myös viisaana kundina soiellut isukille ja sopinut sen kanssa, että isukki maksaa sen mun koneen!!! Miten ihana veli, miten ihana isukki=).

Eilen hempukka lähti exälle viikonlopuksi ja mulla oli vapaa-ilta. Menin , ylläri, paikalliseen. Tuoremehulle tietty...vielä kaksi viikkoa alkomahoolilakkoaa edessä=). Siellä meidän baarimikkomme Ihananinen J. kysyi mitä mieltä olen artikkelista jonka oli nähnyt jossain ...eli mitä mieltä olen, pitäisikö asenneongelmaiset ihmiset steriloida? No, kuka meistä voi oikeasti sanoa kirkkain kasvoin ettei ole koskaan ollut asenneongelmainen , esim edes 5 minuuttia...mäkin olen aina välillä=). Joten enemminkin ihmiset jotka kuvittelevat olevansa parempia ja viisaampia kuin muut ja aina oikeasssa pitäisi enemminkin steriloida, koska juuri sellaiset ihmiset ovat vaarallisia yhteiskunnalle ja mahdottoman ärsyttäviä yleensäkin=).

ja ylläri, meidän entinen vakkarimme (kundi joka kävi usein mutta muutti kallioon, jonka jälkeen sitä harvoin näkynyt) teppis, oli paikalla. Sain muistutettua sille vedostamme....kundi on varsinainen naistenmies, aina uusi nainen kierroksessa (ennätys sillä taitaa olla 7 eri naista viikossa). Se yritti vängällä puolitoista vuotta meikäläisen housuihin, siinä onnistumatta=). Ja vuosi sitten (14.9.05) se halusi lyödä vetoa 400eurosta, että se saa multa seksiä vuoden sisällä...sain sen suostuteltua satasen vetoon (minä en halua riistää ketään=D...). Ja tietenkään se ei ole onnistunut missionissaan. Ensinnäkin, naistenmiehet ei kiinnosta mua, en halua tauteja, enkä muutenkaan mihinkään mustaan muistikirjaan. En ole sulka kenenkään hatussa=).Nyt muistutin sitä, että se on mulle satasen auki, joten odottelen maksua. Se lupasi maksaa parin illan tipeistä...saa nähdä=).

niin , tässä muuten on kaksi päivää menneet mukavasti himassa, hempukan ja killen seurana. levännyt olen ja hymyssä suu=)...

äsken sain viestin yhdeltä kundilta (jonka olen aikaisemminkin joskus maininnut)joka on ollut useamman kuukauden kiinnostunut musta. Vängännyt jo useamman kuukauden rehveille mun kanssa, mutta aina menneet aikataulut ristiin. Tämä ei siis nettituttu vaan ihan livenä näkyilty. Nyt se kysyi haittaako mua että se on kiinnostunut musta ...hmmm...enhän mä voi keneltäkään sitä kieltää. Eikös se ole jokamiehen oikeus olla kiinostunut siitä kenestä haluaa=). Vaikka, en kyllä ole siitä kiinnostunut. Ja se tietää sen...
olen kiinnostunut ihan toisesta*wirn*=D naurava kulkuri olen ma=)...



jookos kookos???  2

hihhei, tunnin päästä olen valvonut tasan 24 tuntia...ja olotila on sen mukainen=). Pikkuiset aivoni eivät suostu toimimaan kunnolla, vaan aina hetken päästä kuuluu, pieni kuulutus korvissa " valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä, yritä myöhemmin uudestaan" =D...kotomatkasta tulee näillä näkymin hyvinkinmielenkiintoinen. Joko nauraa kikattelen ja pyrskähtelen tai sitten nukahdan junaan ja ajan vahingossa keravalle=)...eipähän tartte pelätä ettei saisi unta kotosalla...

Keinutus efektikin on jo kadonnut noin tunti sitten. Viimeksi kun oltiin bestiksen ja kummipojan äidin ( kunnia-isosiskoni=)...) kanssa tyttöjen risteilyllä mulla oli 3 päivän häikät tasapainoaistin kanssa.kolme päivää siis tuntui että maankamara keinuu kuin laiva. Onneksi ei nyt käynyt näin hullusti=).

pari tuntia, sitten himaan, nukkumaan ja sitten jo hempukkaa tarhasta noutamaan. Blogiinkin tulee parin päivän merkkaustauko, koska se hempskatin leppikseni sai virtapiikin=(...nyt puurokauhan jatkeeksi=).


....  1

haukotus...huomaa että on herätty seitsemältä aamulla ja että on ollut pitkä päivä takana. Väsyttää niin kammottavasti. Ei auta täällä huhkin ( lue: istun ja tapitan tietsikan/telkkarin ruutua=)...) aamu kahdeksaan ( tai varttia vajaa...). Saapi nähdä onko tasapainoaisti aamulla jo kunnossa, ettei kondyktöörisetät luule että olen ihan "täydessä lastissa"=). Pomo nauroi tänään että varmaan aamulla porukka oikeasti ajattelee että, " tuopa on laivalta tulossa..tuommoiset kassitkin mukana ja kävelykin horjuu...ja noi punaiset silmät sitten..."=D

ostinhan minä laivalta tavaraa ( ostohuuma valtasi mut!!). Itselleni vanilja vodkapullon (hyi kauhia!!), kartongin tupakkia ( syövän saan!!!), hempukalle karkkia ( hampaat menee lapsella piloille!!) ja repun jossa on vihko, kumi, kynä jne sälää. Kavereille ostin pikkupullot votkaa ( kamutkin saatan viinapirun armoille...) ja äitille pyysin nimmarit Riitta Väisäseltä joka siellä oli Bingoemäntänä=D...en kyllä ehättänyt bingoon ( vaan istuin kabinetissa lukkojen takana...), mutta yhytin sen laivan käytävältä. Suhtautui jotenkin ynseästi muhun kun kysyin kirkkain simmuin " saanko sulta nimmarin meidän äitille? mä kerään niitä* hymy*...oon saanu jo pekka poudalta ja folke westiltäkin ( vaikkakin siltä en pyytänyt vaan se tyrkytti sen pakolla=/...)..." En kai loukannut sitä vertaamalla sitä folkkeen=D? hiih=)...

nyt kirmailen katselemaan RAW:ta mutta koko yö aikaa kirjoitella on mulla=)...

Edellinen