Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

taukoa...  4

on tullut pidettyä taukoa blogaamisesta ja sama meno jatkuu. TJään siis viralliselle kesätauolle, ehkä palajan syksyllä kirjaamaan eloa uudella ja paremmalla innolla, (tai sitten en=)...).
Nyt on vaan niin paljon asioita tapahtunut joita ei voi eikä halua jakaa kaiken kansan kesken.Olenkin turvautunut vanhanaikaiseen päiväkirjaani johon voin vuodattaa sieluni salat=).

kiittää, kumartaa ja poistuu takavasemmalle...


=)  1

miten kesä helliikään mieltä...pitkän matalasuunnan jälkeen paistaa aurinko, näin kuvainnollisesti. Tuska teki hyvää, etenkin kun maanantain kapulasta selvisi.

on se kumma miten kokoo ajan on jotain ohjelmaa, ja menoa, tällä hetkellä aikataulut valmiita (sekä työn , että vapaa-ajan suhteen) lokakuun puoleen väliin saakka.Yllätyksille ei hirveästi ole tilaa. vaikka epäilemättä jotain etemporea kuitenkin ilmaantuu. Melkein tekisi mieli vetäistä kesä-stressin, mutten jaksa millään, liian hyvä fiilis.

ja ei, en ole rakastunut=)...

kolmen päivän työrupeama takana, ja kolme vapaata edessä.


tuskaa...  1

hieno tuska oli ja etenkin jatkot olivat loistavia (omat jatkot=),,,)etenkin lauantaina. Suu leviää hurjaan virnuun kun muisteleekin.
Tänään olo oli heikko, mutta urheasti aamulla vain ylös ja töihin. Siinä se päivä meni hikoillessa ja täristessä kalpeana kuin jääkarhu.

Hempukkakin palasi kotiin, normaalielo voi alkaa.

Nyt makoilemaan petiin, jos ihmismäinen olo joskus palaisi.