ajatuksia...

  • kulkurikisuli

rakkaus.....parisuhde...Parisuhteen tulisi olla molemminpuolista välittämistä, tukemista, huolepitoa,asioiden jakamista. Ja kuitenkin sitä huomaa olevansa tilanteessa jossa on ainoa joka antaa mitään.henkisesti, fyysisesti, materiaalisesti. Miksi ihmeessä sitä jaksaa näin, päivästä toiseen?? Lainaa rahaa, tue mua, soita sinä, pyydä sinä mua teille jos haluat...Koska tulisi aika jolloin itse voisi pyytää: saanko läheisyyttä, älä väistä mun kosketusta, sanoisit tai näyttäisit edes joskus, jos rakastat.Älä vetäydy pois kun yöllä makaat mun vieressä. Et pyytäisi aina rahaa, ja kun voisikin kertoa omastaa olostaan ilman riitaa, että haen vain huomiota.Miten ihmeessä tätä kestää??? tai ehkä kysymys kuuluukin,kauako tätä jaksaa...
Kauanko voi jaksaa rakastaa, jos ei tunne saavansa vastarakkautta.Tai kun jää itse yksin koska keskittää kaiken siihen toiseen, saamatta itse mitään.

On hyviäkin hetkiä, niiden voimalla jaksaa, mutta niitäkin on koko ajan harvakseltaan...Olisi varmasri helpompi yksin, mutta pitkän seurustelun jälkeen pelottaa olla yksin. ja kun toinen kuitenki on paras ystävä, rakastettu...kun vain tuntisi että itse olisi sille myöskin paras ystävä ja tärkeä. Mutta en tunne...Ja silti jaksaa vain toivoa että toinen muuttuisi samaksi ihmiseksi kuin oli ennen, vielä kuukausi sitten,,,

tiedän vain että näin ei voi jatkua...jotain on tapahduttava...

3 kommenttia

Leccare

3.2.2011 01:21

Eiköhän ratkaisu ole aika selkeä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

3.2.2011 19:48

Eihän tässä maailmassa mikään ole ikuista- kaiken pitää ensin synty jostakin ja kun atokin pystytään rikkomaan niin rakkaus särkyy helposti. No mistä ongelmia sit tulee: Viinasta, huumeista, työttömyydestä, lapsista, lemmikeistä, asuntolainasta, pelaamisesta, pöntön kannesta ja likaisista astioista. Ne taas kertaantuvat ja joskus tulee umpikuja.

Terapiaa- parempaa avioseksiä tarjoillaan telkkarissa ja siinä toivottomistakin tapauksista palataan hyvään suhteeseen, mut tosiasiahan on että yksipuolinen suhde kuolee aikanaan.

Ensimmäinen neuvo: Rakentava valitus- toinen neuvo: kokeile jotain tavallisuudesta poikkeavaa tai edes keskustele siitä ja kolmas- pistä ukkosi / akkasi koneen ääreen ja käske lukemaan oma blogisi. Jos valituksen syy selviää niin siihen on helpolpi reagoida kuin silloin kun se pitää lukea silmistä/yleisestä tyytymättömyydestä.

Ajatellaan että juhlista ym tilaisuuksista mokaamatta selviäminen on tie onneen. Ei- Arjesta pitää selviytyä, julista nauttia ja jos nauttii arjesta niin huonotkin juhlat voi olla ihan siedettävät.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus