haukotus...

  • kulkurikisuli

...tulikin sitten pitkä yö=/...olin ostanut tänään lord on the rings two towers:n ohjaajan versiona ja ajattelin katsoa sen yövuorossain mutta täällä ei penteleen dvd toimi!!!!hmph!

muutenkin väsyttää, exä toi hempukan aamulla kotiin, ja nukkuminen tapahtui puolen tunnin jaksoissa...seitsemäksi piti viedä hempukkainen tarhaan, ja olin ihan varma että äiti-ikävä iskee mutta sinne se vaan jäi kavereiden kanssa iloisena leikkimään=).

Yö alkaa taas virrata suonissa...ajatuksia, ajatuksia...liian yksityisiä tänne. Hirmuinen kaipuu jonnekin, vain pieni aavistus minne. Enkä tiedä onko sekään todellista. Joskus tulee mietittyä kuinka todellinen elämä oikeasti onkaan. Vaikka kuinka yrittää painaa jonkun tietyn hetken mieleensä, muistaakseen sen ikuisesti, jonkin ajan päästä ei tavoita enää kuin varjon. Aika menee nopeaan tahtiin, aina on jotain mitä odottaa ja ennenkuin huomaakaan se hetki on jo mennyt.
Ja sitäpaitsi, yhteinen todellisuus on vain harhaa, koska jos on olemassa todellisuus, niin jokaisella ihmisella on omansa. Jokaista elämää kohti aivan ikioma maailmansa.

kyllä yö on ottanut valtaansa ja hämmentää mun pientä päätäni=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus