Hui sentään...

  • kulkurikisuli

kuume ja syömättömyys eivät ole hyvä yhdistelmä...meinasin pyörtyä kaupassa.happi loppui ja silmissä pimeni...jotenkin sain tavarat tungettua kassiin ja hoiperreltua ulos. ei ollut ensimmäinen kerta, talvella välillä ruuhkajunissa (kuuma,ja paljon ihmisiä) loppuu happi ja meinaa pyörtyä.noh, pääsin kuitenkin kotiin ja alkaa jo helpottaa.

tänään alan selvittää synttäriviikonlopun ohjelmaa. ei tässä ole kuin pari viikkoa enään. toisena iltana sovittiin lady K:n kanssa että laitetaan hienostokuteet niskaan ( mä systerilta saadun useemman satasen maksaneen kotelomekon ja samankankaisen pitkän takin sekä nahkasaappaat) ja lähdetään storyvilleen juomaan shamppanjaa ja kuuntelemaan jazzia=D.Kun tulee vanhaksi pitää alkaa käyttäytyä kuin aikuinen, eikös niin=)?

ensi perjantaina on ne grillibileet. niihin pitää varmuuden vuoksi keksiä ohjelmaa jos joudun taas ohjelmanvetäjäksi estraadille=). mutta ennenkuin teen mitään muuta niin syön...hyvä ruoka parempi mieli=D.

Niin ja iloinen asia: sain vihdoin ja viimein rakkaan ystäväni kimblen lukemaan mun blogia=D...toivottavasti tämä ei pahemmin järkyttänyt sen sielunelämää=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus