jaa virkistynyt???

  • kulkurikisuli

eilen oli henkilökunnan (siis meidän tiimin) virkistysilta....meitä nyt on vain kolme tiimissä ja koskapa yksi meistä oli kipeänä lähdimme virkistäytymään kokonaista kahden tytön voimin. Heti luennon jälkeen tietenkin. Kampin keilahallissa tunti ja sitten iloinen baarikierros keskustan rafloissa. jälleen tutustuimme uusiin ihmisiin ja oli aivan mahtavaa.
täytynee myöntää ettei tänään aamulla ollut yhtään virkistynyt olo, päinvastoin...makasin pedissä kun raaka lahna ja kärsin. olipa hirmu kivaa siinä olossa lähteä luennolle. Menin silti=).

soittelin tänään kaksi tärkeää puhelua ( juu muutenkin hölötin luurissa, mutta niitä ei lasketa!!). Toinen yli tunnin puhelu meni bestikselle (muistutukseksi...ollaan tunnettu 20 vuotta, saan kutsua sitä vaikka vesinokkaelukaksi jos haluan=)...). Käsiteltiin taas asioita maan ja taivaan väliltä. Kerrankin oikein ajan kanssa.
toinen puhelu meni yhdelle...enpäs voi tässä kertoa mistä puhuttiin, miksi soitin jne...mutta sanotaanko että se puhelu sai mut itkemään ja silti mulle tuli hyvä mieli olla yhteydessä. Niin oudolta kuin se kuullostaakin.Taas huomasin kuinka paljon voikaan toisesta välittää, ja kuinka kovasti sekin havainto aina uudlleen yllättää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus