järkkäilyä

  • kulkurikisuli

loppupäivänä saanut järjestetyksi vaikka mitä.Ensi viikon sunnuntain bussi kotka-cityyn katsottu, exän kaa sovittu milloin se tuo hempukankamppiin.Äipän kaa selvitetty tarvittavat varusteet mitä pitää pakata hempukalle mukaan, kun lähtevät pääsiäiseksi mökille.Sovittu bestiksen kaa et nähdään ensvkon sunnuntaina, ja kummipojan äipän kaa että sinne menemme ensvkon maanantaina. Exän kaa sovittu kesälomaajat jolloin hempukka siellä, äipän kaa viikonloppu kun se vie hempukan mummo-lapsenlapsi-leirille.Tuskapoikien kanssa selvitellään nähäänkö parin viikon päästä bakersissa (sen jälkeen boot hilliin piristämään neito vompattia mieshuolissa). Sovittu neito vompatin kanssa kesäristeily ajankohta, bestistä aloiteltu houkuttelemaan tuskaan. Meipäivien ajankohta selvitetty ja kaljakellunnan aikataulua odotellaan (jos vaiks menis)...

nyt sitten pitäisi alkaa miettimään yhteishakua ja perjantaina pitäisi mennä työkkäriin keskustelemaan mahdollisesta oppisopimuskoulutuksesta (kuhan päättäis alan ensin=D...).Toinen tiimi pitäisi haastaa keilaotteluun (pomojen tiimi jo voitettiin).Isosiskolta kinuta lippuja kissin keikalle. parisuhdetta pitäisi hoitaa, kamujakin nähdä, sukua tavata...argh!!!!! sosiaalinen elo vie mun vapaa-ajan=).

huomenna en järkkää mitään. Paitsi yritän saaha hempukalle ärräkoulua järkätyksi(jos saan ikuna sitä puheterapeuttia kiinni...).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus