kissanvirne sentään=)

  • kulkurikisuli

hurjaa hymyilyä ja virnuilua koko päivä=). Aamulla ylhääällä jo kuudelta, hieman väsy oli kyllä. Töissä meillä oli taas hillittömät muna ja pumppujutut=D...(kiltit ja kainot hoitsut vauhdissa=)...)...kaksimielistä paatosta=)...tuli taas juostua ympäriinsä asioilla, mutta onnistuin luistamaan ruokailun ( meitä oli kerrankin monta aamuvuorossa), eli jalat selkä sai hieman levätäkin. Pääsin jakamaan omasta pyynnöstäni lääkkeitäkin, että pysyy taito näpeissä. Yleensähän sen tekee meidän sairaanhoitajat.

lisäksi meidän entinen yökkö tuli luokkakamusineen pitämään meille ergonomia-oppituokion. Tai kuten itse sanoivat muistutustuokion, onhan me kuitenkin kaikki kouluaikana käyty noi jutut läpi...vaikkei niitä koskaan oikein jakseta niitä muistaa (vaikka selän takia kai pitäisi olla varovaisempi ja opetella ergonomiset asennot huisin tarkkaan=)...). vieraiden tulon takia käytiin ensin duunikamun kanssa pasteija-jahdissa ja juuri ennen niiden tuloa huomattiin että pasteijoita oli yksi liian vähän...ensin yritettiin saada meidän kundipuolinen hoitsu kauppaan sitä hakemaan mutta kun selitin mistä sen löytää, mistä saa hinnan siihen etc. niin sen katse muuttui koko ajan vain tyhjemmäksi=)... lähdin sitten itse kauppaan ja juuri kun olin kassalla, joku mummo kiilasi suoraan eteen täyden korin kanssa...ja päästi vielä toisen mummon eteensä koska sillä oli vähemmän ostoksia. JA MULLA OLI VAIN 1 PASTEIJA!!!! 15 minuutin jonotus...(vain kuivan pasteijan tähden...=O...) ja sitten kävi kuitenkin niin että kkaikki ei edes syöneet niitä "korppuja" joten jäi yli. Tein kauppareissun ihan turhaan...kääksis!!!
vaikka siinä vaiheessa alkoi naurattaa vain koko juttu=)...

toinen iloinen kommellus oli, että kun tein eilen kauppatilauksen luulin unohtaneeni tilata perunoita...haettiin niitäkin kaupasta. sitten tilasin yhdeltä meidän muonantoimittajalta 30 kg pottusia. Kauppatilaukset tulivat ja...olin sitten kuitenkin tilannut 8 kiloa noita puutarhan ylpeyksiä!!!eli huomenaamulla meillä on 41 kiloa perunoita pursuilemassa jääkaapista...tohelo mikä tohelo=)...

nyt on jo duunista päästy ja hempukka haettu. Kotona siis. Nyt väsyttää ja jalkoja särkee pikkasen ( siedettävästi=)...) mutta mieli on silti oikein hyvä=). onneksi on valmista ruokaa tehtynä, joten voin heittäytyä sängylle loikoilemaan ja lueskelemaan hetkeksi.
Autuus!!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus