kylähullun paluu...

  • kulkurikisuli

syksy saa, tanssitaan, tai jotain=)....päätin sitten palata ah, niin ihanan blogini pariin uusin innoin (vanhoin rinnoin=)...).
Pienenä yllykkeenä toimi ystäväni magnustitar joka oli jokunen päivä sitten käynyt lueskelemassa vanhoja blogimerkintöjä (etenkin niitä missä puhuttiin hänestä itsestään) ja oli hykerrellyt niitä ihan onnessaan. Ainakin sen käsityksen sain=).

Kesä on ohi, ja syksy pakkaa päälle. Synttäritkin lähestyy uhkaavasti. Ei sitä itseään tunne näin vanhaksi, jos totta puhutaan. ja ainakin bussikuskit pitää mua ihan pentuna, kyselevät tuleeko mulle aikuisten vai lasten lippu (herää kysymys, pitäisikö joka hemmetin aamu meikata ettei näin pääsisi tapahtumaan???). Aina voi lohduttautua sillä (jos käy ahdistumaan) että isoveikka täyttää jo 30 ja sisko täytti 40...mullahan tuohon maagiseen 30 ikävuoteen on vielä runsaasti matkaa (kröhöm!!).

Ensi maanantaina alkaa avoimen yliopiston kurssit. Päätin hankkia lisää stressiä elämään ja muun elon lisäksi vielä koulussakin käydä. Ei vaineskaan...duunikamusen kanssa oli puhetta että ilmoittaudutaan jollekin kurssille ja näin tehtiin. Tässä kun on 4 vuotta ( vai 5...hmmm)tehnyt duunia niin koulunkäynti innostaa kummasti.Erilaisia virikkeitä ne simpanssitkin tarvitsee=).
mutta maanantaina koulu kuitenkin alkaa...tänään kävin jo kiilu simmussa ostamassa koulutarpeita (ah, mitenolenkaan tuota entistä syksyistä traditiota kaivannut!!!), jopa uuden penaalin!!!! mihin miestä enää tarvitsee jos on uusi penaali=D???kysyn vaan...

tänään olisi ollut kamusen lady L:n levyjulkkaribileet...en kuitenkaan mennyt, vaan jäin hempukkani kanssa kotiin viettämään perheiltaa.Viikonloppu vapaana ja huomennakin on perhekeskeistä ohjelmaa tiedossa.Isukki hakee meidät kämpiltä, käydään raflassa syömässä ja sitten suunnataan kirkkonummelle siskonpojan synttäreille(hyvästi laihdutuskuuri!!).Sunnuntaina tulee ehkä kaveripariskunta kahville. Ovat muuttaneet tänne jo keväällä, mutta en ole ehtinyt näkemään, niin hektinenelämä ollut koko kesän. mr porthos ja nti peppi ovat kamusiani jo vuosien takaa. Aikoinaan meitä oli ns.kolme muskettisoturia minä, mr porthos ja mr aramis.Sittemmin hajaannuttiin erillemme (syynä naiset ja eri kaupungit=D...), onneksi yhteyksiä pidetty, vaikkakin harvakseltaan.

eiköhän tässä nyt ollut jonkinverran läpätystä yhteen blogiin. Jatkanen huomenna=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus