maanantain riemua

  • kulkurikisuli

vapaapäivät alkoivat, ja luntakin maassa. Voisiko olla asiat enää paremmin?
Viikonloppu meni töissä nyhvätessä ja muun ajan vietin Benderin seurassa. Tosin kun kerroin sille sen nimen täällä olevan bender niin pyysi sen muutettavan Fry:ksi. Joten Fry se olkoon.Totesin kylläkin, ettei sillä ole mitään asiaa tulla tänne lueskelemaan, jokin yksityisyys pitää olla=).

Mun pieni keräys alkaa tuottaa tulosta. Näköjään keräys toimii paremmin lähi ja melkeinlähipiirissä kuin täällä. Kannustus on ollut ihan mukavaa ja kohta pitäisi alkaa vanhoja liinavaatteita sun muuta alkaa kerääntyä nurkkiin. Myös eläintenruokaa on luvattu lahjoittaa. Ja jossei joku tiedä, niin keräyshän koski käyttökelpoisen tavaran keräystä hesylle, helsingin kissatalolle (jossa myös koiria ja muita elukoita).

Huomenna pitänee herätä liian varhain, kun pitää varata liput gc:n keikalle. Ja torstaina pitää hakea tiketistä nosturiliput lauantaille.Fry:kin lupasi tulla mukaan kun sen kamujen bändi esiintyy siellä. Muutoin olisikin lähtenyt sinne vain mun mieliksi, kuulemma=).
Ihanaa kun on kokonaan vapaa viikonloppu. Nyt sen vasta alkaa tajuamaan.Enää muutama päivä!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus