mikä ilta, iltojen ilta=)

  • kulkurikisuli

...voi mahoton!!!!eilen oli hauskaa...grillipileitä pitäisi olla useammin. todella hyvat ruoat(kerrankin olen syönyt) , seura ihan parasta! siinä olisi useampi kundi maksanut jos olisi päässyt mukaan 20 hoitsutytön seuraan=D. Myös BB studio kehitettiin (aika moni ydinrykelmästä oli hömppänä siihen).
Saatiin sitten emäntä ylipuhuttua että lähdetään kaupunkiin, etenkin kun päästään ilmatteeksi, yhden vieraan pakettiauton perässä=D...leikittiin koko matka keravalta helsinkiin "mä en oo koskaan-leikkiä" ( meitsi sai kaksi pistettä kuten hellukin...muut jäi nollaan tai yhteen pisteeseen=)...). Osa matkaa meni poliiseja pakoillessa, pakettiauton perässähän ei saa kuljettaa ihmisiä, huuto:"päät alas tuolla on poliisi" tuli hyvin tutuksi=).

jäätiin keskustassa pois ja kirmattiin pitkien neuvottelujen jälkeen hamlettiin. hyvä valinta=). Seikkailin siellä melkein ominpäin koko illan...välillä istuin kamusten pöydässä, välillä tanssin pöytien päällä , välillä väistelin liian innokkaita jässiköitä. Yksi elämää suurempi teinityttö kävi taas kerran isottelemaan....tanssin korokkeella ja neiti päätti että hän tarvitsee vähintään 2x2 metriä voidakseen tanssahdella itselleen kunniotettavalla tavalla. kehoitti mua siirtymään ja kunen sitä tehnyt kävi väkivaltaiseksi. Lettiin kiinni ...nappasin ranteista kiinni, ja totesin että sillä on kolme sekunttia aikaa irroittaa , sitten sitä sattuu...ei irrottanut, sitä sattui...enkä edes lyönyt... tyrkkäsin pimun aika voimalla kauemmas. se lähti valittamaan jollekin kundille ( voi miten elo voikaaaan olla kamalaaaaa!). Mä en oikeasti jaksa noita hempukoita jotka luulevat voivansa isotella mielin määrin, ja joka ainoa kuvittelee olevansa maailman napa. muttaa olkoon rauhassa kunhan mua ei tule häiritsemään... jos nimittäin joku käy kiinni niin takaisin pesee aivan varmana=).

lähdin sitten illan jälkeen seikkailemaan asemalle. junia ei enää mennyt , ja jäin sitten assalle odottelemaan. Ovi assan sisään oli auki, ja wc hätä kun oli vilahdin sisään etsimään assan vessan kassaa=)...sitä ei löytynyt, ovet oli kiinni mutta siivooja oli. Se ei meinannut jälkeen päästää mua sinne, mutta yli puolen tunnin lirkuttelun, surkean ilmeen ja höpöttelyn sain ainoana ihmisenä kunnian käyttää vessaa vaikkei olisi saanut=D.kiitos jumalattarille mun puheenlahjoista. nappasin kundilta vielä puhelinnumeronkin ja lupasin infoilla...minkä myös teen, oli todella kiva heppu.

siinä junaa odotellessa ajauduin muusikkoryppääseen. pitkälle aamuyötä parannettiin maailmaa.kuuden maissa himaan....äsken ylös...nyt on väsy. Hempukka palaa kohta kotia, pitää nopsasti kipaista kaupassa ja jotain...hauska ilta ja olo on sen mukainen=D...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus