noh, niin...

  • kulkurikisuli

...eilen sitten irtisanoin ihteni, kylmän julmasti=D...ja tänään aamulla hippailin vanhaan duuniin keikkaileen.hauska aamu. Ketään en tuntenut ennalta ( meitä palloili siellä sentään 5 hoitsua ja hoitoapulainen), mutta kivoja tyyppejä oli. Töitä ei vain rittänyt kunnolla kun meitä oli semmoinen joukkio, ja kolmisen tuntia meni aika väsyssä, tekemisen puutteessa.

sieltä seikkailin vanhaan duuniin palauttamaan avaimia, ja siivoamaan kaappini.Tosi moni tuli hyvästelemään ja .osastonhoitsua lukuunottamatta, kaikki oli hirmu ihkuja, ja toivottivat hyvää jatkoa=).

sieltä sitten sinkoilin hymy huulilla, virnuillen kuin hangon keksi iho ja allergiasairaalaan työhaastatteluun, ja nyt mulla on kirjoitettuna tuossa kahden seuraavan listan duunivuorot.Tuli hyvä ja helpottava fiilis=).

eikä asioita ja virnuilua vähentänyt mun ihastus, vaikka onkin varmaan kevätihastusta vailla aitoa syvyyttä.Silti jonkun ajatteleminen saa vain sen pikku virneen penskan suupieleen...citymiitit on selvästi vaarallisia mielenterveydelle=). Vaikka muuten tekee varmasti hyvää...jos tämä auttaa mua lopullisesti hautaamaan uolevi tykkäyksen niin sen parempi.

huonojakin uutisia sain...Bestis on päivystysvuorossa vapun, joten peruutimme perinteisen piknikin, mä en mene ilman bestistä.Mutta sovin sitten kummipojan äipän kanssa että mennään kamupariskunnan peikkopojan ja punapään pippaloihin aattona sitten.joten ehkei hätä nyt niin paha ole=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus