sinkku...

  • kulkurikisuli

taasen...eikä harmita.jokainen ystäväni (ja jokunen kaveria) on jo vihjaissut tai sanonut suoraan, että jätä se.No, nyt se on tehty.Viimeinen tikki tuli nyt illalla. Rakkain ja viimeinen isovanhempani on murtanut lonkkansa, olen huolesta kipeä. Ja nykyinen exä totesi että hän nyt himassaan ottaa jokusen oluen...ja tämän todetessaan oli vielä poikaystävä.Ei enää=)...

miljoonia kiitoksia lähetän bestikselle,neito vompatille ja etenkin uoleville joka sai kyyneleeni tyrehtymään.mitä olenkaan tehnyt että olen ansainnut moisia ystäviä.

Pitäisi kai tuntua seurustelun loppu pahalta, mutta ei tunnu pätkääkään.hetken vain kirpaisi, mutta kun uolevin kanssa puhui niin heti tuntui paremmalta.Onneksi hempukka palajaa maanantaina mökiltä mummin ja papan hoteista, jos sattuisi erosuru iskemään(epäilen).jotkut asiat on tuomittu tuhoon.Tämä homma ilmeisesti alusta asti.vaikka halusikin uskoa muuta. Mutta mitä voi odottaa kundilta jonka lempiharrastus työn lisäksi on kalja ja pilvi.nyt vain eteenpäin tästä, ja ensikerralla kuuntelen heti kamuja ja omaa habitusta.ei ole kaikki kultaa mikä kiiltää...

3 kommenttia

Anonyymi

29.3.2008 10:31

Eipä ollut tyypillä mitkään häävit harrastukset. Klisee: ansaitset parempaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

29.3.2008 11:19

geoseni, et ole ainoa joka noin on sanonut=)...lisätään tuohon vielä sen kertakaikkinen antitaju miten toiselle voi osoittaa välittävänsä.sanoissa oikein taitava, teoissa surkea.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus