suunnitelmasta toteutukseen...

  • kulkurikisuli

hitsi mikä herääminen tänään...ei pitänyt eilen minneen lähteä mutta entinen duunikaveri pikku myy pyysi mua yhdelle ja kuinkas kävi?pilkkuun asti meni...

Piti sitten heikossa hapessa lähteä hakemaan junalippuja pohjoiseen. Epätodellinen olo kertakaikkiaan. Pankissakin piti käydä. Miten aina tällaisina päivinä jonot on niiiiin pitkät??? Pakko oli suunnistaa u.kalevaan limulle.kannatti, kun paikalla oli aina niin ihku paarimikko pohjanpoika (salalempinimi jälleen!!!) Taas tuli vannottua (monennenkohan kerran?) etten ikuna enää koske alkoholiin, ei pisaraakaan valu enää tästä kurkusta alas!!! jos saisin kolikon joka kerrasta kun näin olen sanonut....Harkitsin vakaasti jo, että menisin kotiin taksilla, mutta ruuhkaaika oli käsillä ja selviydyin kuitenkin junalla malmille.

niin, nyt on miullakin pummiajat ohi, ohimennen hain kuukausikortin hkl:n toimistosta (missä muuten ei ollut jonoa).Ah ja voih tätä haikeutta=)!!!!hyvästi pikavoitot, hyvästi jännitys!!!

Ainakin tuli kiltisti istuskeltua kotona tämä ilta, huomenna vakaa päätös lähteä viideltä lenkille, ennen töihinmenoa. 14 tunnin päivä edessä...huoh!!!Tulisipa jo sunnuntai....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus