vapauden huumaa...

  • kulkurikisuli

jo kolme vapaapäivää takana, kolme edessä. nämä kolme jo mennyttä päivää on olleet täynnä touhua ja tohinaa. eilen muistettiin jopa viettää kaverin 25vuotis synttäreitä. Oli suhteellisen ikimuistettava ilta=). kavereita on loikkinut joka kulman takaa eteen ( ja taakse...I remember this henkka! =)...) ja juuri ne ihmiset joita ei ole halunnut tavata ovat pysyneet piiloissaan. ja huomenna...pitäisi nähdä eräs.

ylihuomenna pitäisi alkaa järkkailemään omia synttärijuttuja.syyskuussa tarkoitus olisi mennä risteilylle, viime vuotiset kolmen päivän himapileet eivät tule uusiutumaan. vaikka ruotsinlaivalle olisi tarkoitus mennä ja nehän on kolmen päivän juttu kans. viime kertaa ei unohda kukaan=)...tuhis kunniaan=D. meitä lähtee sinne kuusi henkeä, kaksi pariskuntaa ja minä JA kummipojan äippä. siinä vaiheessa kun pariskunnat vetäytyy kuhertelemaan me t:n kanssa suunnataan suoraan diskoon=). vanhat jaksaa heilua=).

mutta nyt on suuntana peti, yö on jo pitkällä ja alkaapi uinuttamaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus