väsynyt...

  • kulkurikisuli

...olemaan väsynyt kaikkeen.Ei tää elämä nyt ota oikein sujuakseen niinkuin pitäisi.Pääsiäsestä lähtien ollut yhtä sun toista draamaa ja aina kun kuulee, että voi hengähtää niin iskee uusi.Nyt pitäisi kaiken olla hyvin, mutta ei vaan ole.Isäntä ollu jo viikon superetäinen ja tuntuu kuin välillä olisi iso kuilu.Kun kysyy mikä on , niin mikään ei ole, kaikki on hyvin.Eikä mitään eroa ole huomannut (mun mielestä) normaaliin.Ei vaan kommunikaatio oikein suju nyt.Musta tuntuu kuin olisin viikon puhunut seinälle.Ei vastaa, ei kommentoi, ei oikein mitään.on vaan hiljaa ja toisisessa maailmassa.Ei mitään läheisyyttä (seksistä ei voiolla vain hiljaa hissukseen. edes haaveilla) ei henkistä, saati fyysistä.ja kunnei toisen mielestä mikään ole huonosti tai vialla, ei voi tehdä mitään..
Ei enää itsekään tee mieli sanoa mitään.olen tässä ihan hissuksiin vain.ehkä tämä on vaihe.Ei vaan jaksaisi enää tämmöisiä, iettiiä itsekseen missä vika, olenko tehnyt jotain vai mitä.ja mieli alkaa keksiä vaikka mitä kamalaa.Tämä tahtoisi olla hetken ihan rauhassa ilman huolta ja surua tai ahdistusta tms.Olla vaan ja olla tyytyväinen tai edes olla vain ilman mitään, kunhan ei olisi koko ajan jotain negatiivistä.

2 kommenttia

vonStackelbaum

24.5.2010 23:03

Tota, se on mies.
Me miehetkin joskus prosessoidaan, joskus pitkään ja hartaasti. Ja kun prosessoi, silloin ei oo mitään valmista sanottavaa. Ehkä se sieltä vielä avautuu...
Toivottavasti.
Ja jaksamista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus