viimeiset tunnit...

  • kulkurikisuli

vapautta jäljellä. Kaksi vapaapäivää humahtanut ohi nopsasti. Huomen ei onneksi ole kuin tiimipalaveri ja mun kehityskeskustelu.valmistautuminen kehityskeskusteluun pyöreä nolla. ehkäpä tuo menee ihan omalla painollaan.
viime viikot on menneet jatkuvan väsymyksen vallassa. Tänäänkin oisin voinut nukkua vaikka kuinka pitkään. Ostin sitten ladyvitaa, jos saisi vitamiineilla olon virkummaksi. Ei kai tuo unirytminkin normalisoituminenkin olisi pahitteeksi. Sairastelu ja epäsäännöllinen työvuororytmi ovat tehneet tehtävänsä. Ajantajukin on ihan pielessä. Aina tuntuu kuin olisi eripäivä kuin onkaan. Nytkin tuntuu maanantailta. No, tästä on hyvä lähteä parantamaan tilannetta.

halloweensuunnitelmat on ihan auki...ainakin hautuumaalla ois kiva käydä, mutta kun on iltavuoroa, niin pitäisi mennä päivällä.Joko pe tai la -iltana pitäis kai jonnekin lähteä/tehdä, kun saa nukkua sitten ja mennä vasta iltaan.Elättelen toivoa että eräs ihminen haluaisi mun kans lähteä jonnekin, mutta saapi senkin nähdä.Pitäisi kai kamusilta tiedustella kuka minnekin ois menossa/onko missään menoa, ei vaan ole jaksanut.Tai sitten teen ex-temporet ja keksin vasta duunista lähtiessä minne menen ja mitä teen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus