viimeistä viedään...

  • kulkurikisuli

..ja näin alkaa viimeinen yövuoro, kohta tämä yön hiiviskelijä palaa päiväpiipertäjäksi.

vetkuttelin taas iltamissa sängyssä niin pitkään kuin suinkin voin...vaikka ei enää nukuttanutkaan. Mun sänky on nimittäin äärettömän mukava. Jos pitäisi nimetä yksi huonekalu mistä ei luopuisi millään hinnalla, niin se olisi mun sänkyni. Mä voisin huoletta elää siinä loppuikänä=). Se on iso runkopatjasänky, ja täynnä tyynyjä ja peittoja. Tällä hetkellä 7 tyynyä, ja kolme jättityynyä (vähän kuin selkänojana seinää vasten) ja kaksi peittoa(talvella 3=)...). Vaikka kuinka kääntyilisi on joka puolella pehmeää ja lämmintä...mitäköhän sigmund F. tästä päättelisi? että kaipaan kohdun suojaa=)? Ehkä, en tiedä...mutta sillä ei ole väliä, pääasia että minä viihdyn=).sänkyni on kotini=)...muu sänky mustikka, oma sänky mansikka=D!There`s no place like bed....=)

Kävin sitten taas kerran duunimatkalla paikallisen kautta tuoremuhulla. Meidän baaripirkot oli yllättäen paikalla ( pari kaveria jotka kyseisessä puljussa työskentelee ja toisen kamunen) ja jutusteltiin siinä sitten taas levottomia=). Alkoi tuntumaan normaalilta sunnuntailta=). keräännytään väsyneinä ja rapulaisina pilistä katsomaan ja höpöttelemään mahdottomuuksia ja tuhmuuksia=)...erona vain että kaikki oltiin oltu viikonloppu kiltisti ja nytkin hajaannuttiin eri suuntiin, muut himaan , minä duuniin. DJ:kin tuli vihdoin käväisemään ja sitten meidän vempi...meidän heartbreaker=). Hiljaista charmia...ei parhaimman näköinen pilispojista, mutta siinä on sitä jotain!!!!ja se murre...*wirn* mäkin olin vielä talvella on-off ihastunut siihen, mutta nyt olen saanut vempi-immuniteetin kohdilleen ja olen turvassa=).

onnistuin muuten viimeyönä riehumaan tiskien kanssa niin että taisi katketa verisuoni kämmenestä, on nimittäin aika kipeä ja mustelmakin tuossa=/...ei voi oikein puristaa mitään=/. hyvä puolensa tässäkin, en nimittäin pysty moppaamaan lattioita yöllä=D...pitäisi kai käydä näyttämässä työterveydessä sitä mutta en jaksa valittaa näin pienistä. Katsotaan meneekö ohi itsekseen...

nyt pitää lähteä etsimään jotain mupellettavaa. Koko päivänä syöny mitään. Kaupasta hain banskuja, ja karjalanpiirakan( ja jäin suustani kiinni myyjäpojan kanssa...kuvainnollisesti=)...). Aikaisempina öinä rouskuttelin vain omenoita, nyt ei uppoa enää. Olen niin paljon niitä syönyt että keväällä mussa alkaa kasvaa omenapuu=/...nyt banskut kutsuu!(kam mista taliman, talimi banana, daylight come and me wanna go home...=D meniköhän ees sinne päin...=)...)

3 kommenttia

SirMichael MacDevill

27.8.2006 22:41

Tuon tekstin jälkeen en ihmettele
vaikka useamminkin jäisit suustasi kiinni :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

27.8.2006 22:45

mä nyt olen seurallinen elukka=)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus