yö taas...

  • kulkurikisuli

..ja mietin. Päivä täynnä tapahtumaa, Aamulla hempukka demostroi miten perhoset lentää(oppi tarhasta, pojat ei kuulemma osaa, ne vain juoksee=)...).Mulla suhteellisen kiireinen mutta muksa duunipäivä.Käytiin ulkoilemassa oman asukkan kanssa, ja oli fiksu duunikamu iltavuorossa kanssani. Selkä oli taas vaihteeksi kovilla, mutta onneksi sai välillä istua( ainakin 2kertaa 10 min) että sen pari kertaa kun kävi kunnolla koskemaan , pystyi istuutumaan.

Sovittiin exän kanssa tänään että hempukka ilmoitetaan futileikkikseen. Löysin ilmoituksen tarhan ilmoitustaululta. Soitin sitten exälle ja oltiin samaa mieltä .Hempukka tykkää futiksesta, joten sinne siis. ( tulee tavallaan sukuun tai epäsukuun...isäpuolen 4 lapsenlasta kaikki harrataa futista...isäpuolen molemmat pojat myös aikanaan ovat oleet joko hifkin ykkösdivarissa tai heerenveenissä ja allianssissa ym, sm-tason joukkueissa...)
jäsenmaksu vuodeksi 125-100 euroa, exä lupasi maksaa kaiken ( vaikka olin valmis maksamaan puolet, kuten aikanaan sovittiin hempukan harrastuksista). Se oli kiltisti luvattu, mutta maksan puolet heti kun pystyn. Exä on isänä oikea unelma, mahtava isä. Seurustelukumppanina taas...kysymys: miksi en halua sitoutua?...vastaus: miksi haluaisin enää kokea melkein 3 vuoden henkistä pahoinpitelyä?...Silti, nyt voidaan olla asiallisissa väleissä ja se ihan oikeasti on mahti-isä. Vaikka en muuten sitä arvostaisi, niin sitä en ikuna kiellä.

duunin jälkeen askeleet vei, minne muualle luin paikalliseen. Yhden oluen ja varmaan 10 vesi-tuoremehun jälkeen on masu ratkeamaisillaan, mutta oli vaikea lähteä himaankaan. Ensin juttelunaiheena RAW, sitten ihmissuhteet, miehet, naiset, jne=)...Sain kuulla imartelevia kehuja ( Lady L. kuulemma sanonut että: se on pieni ja suloinen, kuka siitä ei muka voisi tykätä=)...ja poijjatkin kehivat upeaksi naiseksi...niiden mielipiteeseen en kuitenkaan jaksa luottaa=)...jurrissa olivat=D...) Hauskaa oli silti. Tai mukavaa...silti,...hämmennykseni vallitsee edelleen...

Ikävä kyllä, koska ilta meni tuoremehun litkimiseen en ehdi tänään aloittaa uutta maalausprojektia. Lahjaa kaverille. Eniten taitoa vaativa työ tähän mennessä. Silti huomenna alan työstää sitä, saa nähdä miten onnistun. En kerro mikä se on tai mitä esittää, riittäköön että isotöinen on=). huomenna koulutuspäivä, siis petiin hop!!!!Uni on ihmisen paras ystävä=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus