Ensimmäinen lomapäivä

  • Jazzman

No alkanut eilen loma kovinkaan herkullisesti. En saanut tyttönäni nukkumaan millään. 19-23 välisenä aikana sai hirmuisia itkukohtauksia aina kun oli nukkunut 15-30 min. Vihdoin nukkumaan.... niinhän luulin. 45 minuutin päästä tyttö sai taas itkut.Otin tytön ensimmäisen kerran sänkyyn, aikaisemmin nukkunut aina omassaan. Eipä siitäkään ollut hirmuisesti apuja, samaa rataa koko yö. Kaipa Allulla on ensimmäinen flunssa tulossa. Onneksi ei ole pienenpänä ollut kipiä.

Aina nostanut hattua varsinkin yksinhuoltaja äideille. Se henkinen helvetti ja paine päällä ja silti naiset pystyvät huolehtimaan pienokaisistaa - poikkeuksia tietysti on...
Itse nyt yhteishuoltajana "ruikuttaa" siitä kuinka rankkaa on olla yksin, mutta ehkä se suurin juttu on se että on nyt omasta tyttärestään 24h vastuussa -yksinäistä ja rankkaa. It se tosin saa hengähtää aina silloin kun tyttö menee äitinsä luo, silloin on tosin aina kaksi koiraa huollettavana - että ympärikäydään yhteen tullaan.

Surullista on se etten voi tarjota tyttärelleni sellaista perhettä jota olisin toivonut, onnellista ja joka olisi yhdessä. Ehkä se on liika maailmalta vaadittu. Tosin suomeksi jos sanoo niin se on niin hel***** väärin tytärtäni kohtaan. Itse tässä pystyy elämäänsä aina jatkamaan, sen tietää ikävä kyllä että elämä jatkuu halusi tai ei. Tässä kriisissä tosin ei onneksi kuitenkaan pääse sulkeutumaan itsesääliin ja hylätä elämää -minulla maailman ihanin ja suloisin tytär joka tarvitsee isän itsellensä.

*Tyttäreni, muista aina että rakastan sinua sydämeni pohjasta.*

3 kommenttia

repLi-ca

27.7.2006 21:31

Sanoit, että teillä on yhteishuoltajuus ja jos tytöllä on vielä noin lämmin ja rakastava isä, niin en usko että hän elämässä jää mistään paitsi (tämä on siis minun mieleipide niäin ventovieraana). Rakkauttahan lapset tarvitsee (tuli se missä muodossa tahansa) ja sitä tuntuu saavan. Hieno homma, että oot löytänyt tällasen tien (blogi) kanavoida noita huolia. Voimia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AnninaMarianne

30.7.2006 17:49

Yhdyn edelliseen kommentiin, lisänä että tunnen sut niin hyvin =) Eli Allulla ei varmasti asiat ole huonosti, missään mielessä kuule. Ja kuten eilenkin sanoin niin saapahan ainakin laatuaikaa molempien vanhempiensa luona. Sä oot meikäläisiä; "taittuu vaan ei taitu" ja varmasti kampeat taas tiesi huipulle, hetkeäkään en sitä epäile. Kovasti jaksuja ja enkeleitä Ällöpäälle ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus