Donald Trumpin päättelykyvyttömyys

  • A77uros

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump kuvittelee suuressa viisaudessaan tekevänsä mahtavia päätöksiä. Valitettavasti tämä on sitä samaa valheiden kuplaa, jossa hän tuntuu muutenkin elävän. Todellisuudessa hänellä suuria vaikeuksia hahmottaa päätöstensä seurauksia. Tässä yksi esimerkki, joka muistaakseni jäi onneksi pelkäksi yritykseksi.

Trumpia kyrsi se fakta, että moni yhdysvaltalainen ajoi saksalaisella autolla, mutta hyvin harva saksalainen ajoi jenkkiautolla. Hän halusi korjausta tähän epäsuhtaan. Toisaalta yhdysvaltain autoteollisuus oli ongelmissa kansainvälisesti sovittujen uusien autojen kiristyvien päästömääräyksien takia. Niinpä Trump olisi halunnut tehdä palveluksen Yhdysvaltain autoteollisuudelle ja irrottaa Yhdysvallat päästösopimuksesta, jolloin uudet jenkkiautot olisivat saaneet kuluttaa enemmän kuin sopimuksessa olisi vaadittu.

Mutta Trump ei lainkaan ymmärtänyt, mitä tästä seuraisi. Kun päästömääräykset eivät kiristyisi, Yhdysvaltain autotehtaat eivät panostaisi vähemmän kuluttaviin ajoneuvoihin, koska ei olisi pakko. Kun muualla vaadittaisiin sopimusten mukaisia vähäpäästöisiä autoja, polttomoottorilla varustettujen jenkkiautojen myynti ulkomailla loppuisi kokonaan. Toisaalta osa yhdysvaltalaisista ottaa ilmastonmuutoksen tosissaan (toisin kuin Trump kuvittelee), joten he eivät halua ostaa paljon kuluttavaa jenkkiautoa. Jos valinta ei osu Teslaan, tämä joukko ostaa ulkomaisen vähemmän kuluttavan auton.

Eli: Trumpin "suuren ja viisaan" päätöksen perusteella yhdysvaltalaisten polttomoottoriautojen myynti olisi loppunut ulkomailla ja vähentynyt Yhdysvalloissa. Varsinainen palvelus Yhdysvaltain taloudelle ja autoteollisuudelle!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus