indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on konemusiikki.

Omia biisejä vihdoin Spotifyssä!  1

Itsenäisyyspäivän studioviikonlopun tärkeintä antia uuden sävellystyön ohella oli päätökset tulevaisuudesta digitaalisten julkaisuiden suhteen.

Joulupäivänä vihdoin pärähti interneetteriin meidän ensimmäinen omakustanteemme vuodelta 2007. Panic Disorder EP julkaistiin silloin 300 kappaleen vinyylipainoksena, mutta vasta nyt se on myös digitaalisessa levityksessä.

Spotify linkkiin täältä.


Tanssiinkutsu  1

On taas tullut aika kerätä yhteen parin kuukauden ajalta uusia kovia tanssimusalöytöjä. En olisi uskonutkaan, että näin nopeasti tulee näin monta ja näin kovaa uutta raitaa vastaan.

Ihan kaikki eivät toki ole tuoreita biisejä, osa jo vanhempia, mutta uusia löytöjäni itselleni. Mukana mm. Blonde, Eli & Fur sekä vanhoista tutuista The 2 Bears.

Kaikki biisit ja linkki jälkimmäisen albumiin Spotifyssä täältä!


Intohimoa  1

Tänään 12.12.14 Suomi siirtyi suuren askeleen viimeisenä Pohjoismaana kohti yhdenvertaista maailmaa.

Ja kuten aiemmin kirjoitin, oli meillä viikko sitten pitkästä aikaa, vuosien tauon jälkeen studioviikonloppu ja Nervous+Anxious teki paluun. Tärkeintä oli tietysti saada pyörät jälleen pyörimään, ja uusia suunnitelmiakin ehdittiin tehdä. Toiseksi tärkeintä oli kuitenkin päästä myös työstämään uutta materiaalia, ja se onnistui loistavasti.

Uuden biisin pääsee kuuntelemaan täältä!