indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lost in Music.

Keikkaputkessa osa 3  1

Kolmen päivän keikkaputken jälkeen on ihan mukava kuunnella hetki hiljaisuutta. En ole kuunnellut mitään musiikkia koko päivänä, jos tv-ohjelmissa soineita biisejä ei lasketa.

Lost in Music siis päättyi eilen, ja meno täällä on melko väsynyttä. Viimeinen keikkailta yllätti, ihastutti ja vähän myöskin harmitti. Lue miksi.


Keikkaputkessa osa 2  1

Perjantain keikat Doriksessa olivat aivan tykkejä. Delay Trees yllätti jopa mut erittäin kypsällä ja kauniilla setillä, eikä Kap Kap sekään jättänyt kylmäksi. Ulkoiset tekijät ehkä hieman haittasivat, mutta musiikki oli loistavaa.

Kävin myös tsekkaamassa tanskalaisen Sekuoian elektronisen setin Artturissa alkuillasta. Kattavampi läpiluotaus illasta luettavissa täältä!

tänään vuorossa onkin sitten Ochre Room, Pooma ja I Was A Teenage Satan Worshipper.Vapaapäivä Tammelassa  1

Tiistaina vietin pari tuntia laatuaikaa Tammelan kaupunginosassa. Alue on muutaman viime vuoden aikana kehittynyt koko ajan mielenkiintoisemmaksi ja paranee kaiken aikaa.

Maankuulu Kissakahvila Purnauskis mm. avaa ovensa sinne reilun parin viikon päästä, aivan yhden lempikauppani Kätkö Vintagen naapurihuoneistoon. Samassa talossa sijaitsevat myös Ravintola Kahvilla, jossa kävin takavuosina useasti, sekä Kummeli-sketseistäkin tuttu klassikkopubi Pikilinna. Tammelantori näkyy ikkunoista.

Kävinkin ensisijaisesti torin laidalla Ravintola Borneossa maistamassa malesialaisen noutolounaan, joka oli aivan mielettömän hyvää, mutta sen jälkeen piipahdin ostoksilla Kätkössä. Lue koko juttu blogista.


On aika kadota taas...  3

Yksi Suomen, ja ainakin ehdottomasti Tampereen parhaita festareita alkaa ensi viikolla. Lost in Music tuo kaupunkiin yli 130 artistia ja bändiä laidasta laitaan.

Suurin osa keikoista menee itseltäni näin paljon yli, mutta onneksi mukana on myös paljon todella kiinnostavia indiempiä nimiä. Omalta osaltani aion ainakin nähdä Eva & Manun, NEØV:in, Big Wave Ridersin, Delay Treesin, Kap Kapin ja I Was A Teenage Satan Worshipperin. Kova keikkaviikko tulossa.

Enemmän matskua, videoita ja tarkempaa suunnitelmaa täältä!


Musiikkifestivaalin kadonnut punainen lanka  1

Tampereen syksy on mitä loistavinta aikaa musiikkidiggareille. Kaupungissa järjestetään lyhyen ajan sisään kaksi mahtavaa musafestivaalia.

Näistä Monsters of Pop pitää edelleen yhdeksättä kertaa paikkansa nimenomaan indiemusiikin festarina, ja Lost In Music, joka järjestetään lokakuussa, tuo taas ison liudan artisteja ja bändejä laidasta laitaan. Kyseinen tapahtuma kun toimii lähinnä showcasena myös nouseville kyvyillä. Niinpä myös silloin on mahdollista nähdä kiinnostavia bändejä radion soittolistojen ulkopuolelta.

Monsters of Pop alkaa huomenna ja Lost In Music on reilun kuukauden päästä. Nyt harmillisesti tosin näyttää siltä, että missaan järkyttävän monta kovaa bändiä huonon ohjelmasuunnittelun vuoksi.

Tästä asiasta, sekä tällä hetkellä Suomea kiertävästä Jennie Abrahamsonista narisin muutaman rivin verran enemmän blogin puolella.