indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Vadelmavenepakolainen.

Valoa hämärtyvään iltaan  1

Käytiin eilen katsomassa elokuvissa Miika Nousiaisen romaaniin perustuva Vadelmavenepakolainen. No, se todellakin vain perustui siihen, ja erittäin löyhästi, sillä suurin osa juonesta oli rakennettu täysin uudelleen.

Leffan jälkeen mentiin syömään uudelleen Sitkoon, tai minä menin, kaverini ei siellä vielä ollut käynytkään. Illalla ravintola näyttäytyi vieläkin upeammassa tunnelmassa, mitä ensimmäisellä kerralla päivä-aikaan. Tila ja sen valaistus vain paranivat hämärtyvän illan myötä. Enemmän kuvia ja tarkempi analyysi myös elokuvasta blogissa.


Roskaruokaa ja roskaelokuvia  2

Viime lauantai meni maratoonatessa 80-luvun roskaelokuvia, ja yhtä 50-luvun klassikkoa. Erityisesti kuitenkin nuo kasarileffat ovat jo aikakaudellisestikin sydäntä lähellä. Aiemminkin on tullut katsottua mm. tälläisiä roskaelokuvia kuin Hard Ticket to Hawaii, Surf Nazis Must Die ja Class of Nuke 'em High.

Nämä lauantain elokuvat olivat kuitenkin puoliksi aivan yllättävän hyviä elokuviksi, ja niissä oli jonkinlainen järkevä juonikin. Tietysti maailman huonoimmaksi elokuvaksi tituleerattu Plan 9 From Outer Space jätti kyllä aika kylmäksi, ja Troma Enterntainmentin Toxic Avenger oli vain sitä tuttua taattu roskaa, mutta hauskaa sellaista!

Viikon sisällä tulleista uutisista elokuva- ja tv-maailmassa kovin lienee Showtimen ilmoitus siitä, että David Lynch ja Mark Frost tekevät uusia jaksoja Twin Peaksiin. Sarjan pitäisi tulla ulos vuonna 2016. Tänään on vuorossa kuitenkin väliin uutta elokuvaa, sillä vuorossa on Miika Nousiaisen romaaniin pohjautuva Vadelmavenepakolainen.

Lue koko juttu täältä!