Kuinka monta Nokia-insinööriä saa NBA-joukkueen hinnalla?

  • Tuomari
Kuva: Kuva: timetravels.fi / Instagram

KYSYMYS: Microsoftin logo komeili eilen kentän lattiassa Susijengin pelissä. Korvaako Microsoft tässäkin Nokian?

VASTAUS: Kyllä näin on. Microsoft Devices ryhtyi Susijengin uudeksi pääyhteistyökumppaniksi toukokuun lopussa. Basket.fi kirjoittaa kuinka Koripalloliiton ja Microsoftin yhteistyö on “luonnollista jatkumoa” Nokian oltua pitkään nuorten maajoukkueiden sponsorina.

Tuttu kotimainen symboli vaihtuu tuttuun ulkomaiseen symboliin myös muualla kuin urheilukentillä. Ensi viikonloppuna vietettävän Flow-festivaalin yksi näyttävimmistä lavoista on ollut sininen Nokia-teltta. Tänä vuonna areena on nimeltään Lumia Tent ja katolla liehuu valloittajan eli Microsoftin lippu.

Suomalaiset tutustuivat Microsoft-johtaja Steve Ballmeriin viimeistään silloin, kun mies kävi kättelemässä suu virneessä Stephen Elopia Nokian ja Microsoftin diilin merkiksi. Ballmer rakastaa koripalloa. Ballmer on ilmoittanut jättävänsä Microsoftin hommat ja petailikin itselleen juuri jatkohommia rakastamansa lajin parista. Hänestä tulee LA Clippersin uusi omistaja. Asia varmistui, kun rasististen lausuntojen takia sivuun sysätty Donald Sterling hävisi oikeusjuttunsa ja joutuu nyt pakon edessä myymään seuran Ballmerille.

Ballmerin omaisuuden arvoksi on arvioitu 21 miljardia dollaria, joten kaksi miljardia korisjoukkueesta ei ole edes paljoa. Toisaalta, sillä maksaisi aika monen Nokian insinöörin vuoden palkat. (Jos insinöörin oletetaan tienaavan noin 50 000 vuodessa, saa kahdella miljardilla maksettua useamman kymmenen tuhannen palkat vuoden ajan.)

1 kommentti

Pjotrprkl

11.8.2014 15:12

40.000

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi