BasBas Studiolla järjestetään yhden illan tempaus hyvän asian puolesta: “Haluamme auttaa ystävää hädässä”

Torstaina 11. huhtikuuta BasBas Studiolla myydään flatbreadeja hyvän asian puolesta.

"Aika harvoin elämässä kaikki menee niin kuin suunnittelee, eikä se haittaa. Mutta joskus elämä yllättää niin rankalla tavalla, ettei sitä toivoisi kenellekään. Niin kävi kaverillemme, joka sairastui vakavasti viime kesänä. ”

Näillä sanoilla alkaa BasBas Studion sosiaalisessa mediassa jakama postaus, joka on herättänyt monessa meistä halun auttaa. 

“Hoito, jota hän on saanut Suomessa viime syksystä lähtien, ei valitettavasti purrut. Nyt hoidot jatkuvat ulkomailla, mikä vaatii paljon rahaa, enemmän kuin mihin tavallisella ihmisellä on varaa. Niinpä haluamme auttaa ystävää hädässä”, postauksessa kerrotaan.

Torstaina 11. huhtikuuta BasBas Studiolla (Pursimiehenkatu 27) järjestettävässä tempauksessa kerätään rahaa hyvän asian puolesta. Lähdetkö sinäkin auttamaan?

Tempaus kerännyt paljon huomiota

BasBas Studun avokeittiössä on tarjolla on BasBasista tutun Kalle Kiukaisen ja Nolitasta tutun Luka Balaćin leipomia flatbreadeja, joita tarjoillaan härkätartarilla, grillatulla kanalla tai osterivinokkaalla täytettynä 15 €:n hintaan.

Kyseessä on siis yhden illan setti, jonka aikana kerätään rahaa hyvän asian puolesta. Leipiä on myynnissä klo 23 saakka tai niin kauan kuin herkkuja riittää. BasBas Studion avokeittiössä häärivät Kalle ja Tuomas Malinen, salissa pyörivät Luka ja Niki Thieulon.

Tapahtumaan ei oteta pöytävarauksia, vaan paikan päälle voi ilmaantua sen enempää ilmoittamatta.

 

Tempaus on kerännyt paljon huomiota somessa, ja lukuisat ihmiset ovatkin lupautuneet saapumaan herkkujen ääreen. Kannustuksensa tempaukselle ovat antaneet myös useat julkisuudesta tutut henkilöt, kuten Sikke Sumari ja Joonas Laurila.

Postaus on kerännyt avuntarjouksia myös niiltä, jotka eivät torstai-iltana paikalle pääse. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi