HopLopster on huippuravintola lapsille – sunnuntaille paikkoja vielä jäljellä

Roster ja HopLop pystyttivät lapsille oman ravintolan, joka varattiin heti loppuun.

Lapset ja Kari Aihinen.
Lapset ja Kari Aihinen. Kuva: HopLopster

HopLopster on lasten suunnittelema pop up -ravintola lapsille. Se ruokkii sekä lapsia että aikuisia Kari Aihisen ja Paul Hickmanin luotsaamassa ravintola Rosterissa 

HopLopster on nimensä mukaisesti lasten seikkailu ja liikuntapuisto HopLopin hanke. Se järjestetään, koska HoLop haluaa omalta osaltaan tukea perheiden yhdessäoloa ja tehdä Suomesta lapsiystävällisemmän maan. Huippuravintolaa kun ei yleensä mielletä lasten paikaksi. Siksi HopLopster on suunniteltu alusta loppuun asti yhdessä lasten kanssa ja lasten ehdoilla. Ravintolan tuotto lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Koko homman juju piilee siinä, että HopLopsterissa lapset saavat olla lapsia, mutta kaikki perheen jäsenet pääsevät silti nauttimaan huippuravintolan antimista. Aikuistenkaan ei tarvitse kieltää lapsiltaan kaikkea, vaan he voivat hellittää vähän ja nauttia yhdessäolosta koko perheen voimin. 

HopLopster oli ensimmäistä kertaa auki viime viikonloppuna, ja ensi lauantai on myös loppuunvarattu. Suuren suosion vuoksi HopLopsteriin avattiin kaksi kattausta lisää sunnuntaille 5. helmikuuta, kello 13 ja 17. Tämän kirjoitushetkellä ne ovat ainoat kattaukset joilla on vielä tilaa. 

Lue myös: Lapsiperheet, menkää ravintolaan

HopLopster @ Roster, Pohjoisesplanadi 17. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi