Kunnon pihvipaikka ja todellinen kätketty helmi - huippukokki Pekka Terävä listasi ravintolasuosikkinsa

Huippukokki Pekka Terävän suosikkiravintolat löytyvät Tampereelta, Turusta ja Mänttä-Vilppulasta

Suomalaisten keittiömestareiden ja ravintoloitsijoiden kirkkaaseen kärkikaartiin kuuluva Pekka Terävä paljasti Citylle kolme tämän hetken suosikkiravintolaansa. Nämä ravintolat kannattaa ehdottomasti painaa mieliin, sillä Olo Group Oy:stakin tunnettu Terävä todella tietää, mistä aineksista hyvä ravintola on tehty.

Nämä kolme ravintolaa Terävä valitsi omien ravintoloidensa ulkopuolelta.

Pekka Terävän TOP3 suosikkiravintolat

Mami, Turku

Turkulainen Mami on ravintola, jonka kulmakiviä ovat laadukas, paikallisten tuottajien raaka-aineisiin nojaava ruoka ja rento palvelu. Jo 13 vuoden ajan asiakkaita palvelleen ravintolan löytää vuodesta toiseen arvostetulta, Suomen 50 parasta ravintolaa -listalta. Eikä mikään ihme, sillä Mami ei petä.

Huber, Tampere

Vuonna 2012 perustettu Huber on liharavintola isolla L:llä. Ravintolan sydän on näyttävä lihakaappi, jossa laadukkaita lihoja raakakypsennetään viikkoja ennen asiakkaan lautaselle päätymistä. Avokeittiö, asiantunteva palvelu, hyvät viinit ja maistuvat lisukkeet viimeistelevät elämyksen. Jos rakastat hyvin valmistettua lihaa, tämä ravintola on juuri sinua varten!

Kuva: Ravinteli Huber

Gösta, Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppulassa sijaitseva Göstan paviljonki tarjoilee taide-elämysten lisäksi myös makuelämyksiä. Ravintola Göstaa luotsaa Vuoden Kokiksikin valittu Henry Tikkanen, joka tarjoilee asiakkailleen sesonkien, luonnon ja taiteen inspiroimia annoksia, jotka muistaa vielä pitkään ravintolareissun jälkeenkin.

Kuva: Ravintola Gösta

 

Lue myös nämä aiemmin juttusarjassa ilmestyneet artikkelit.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi