Suomalaisten keittiömestareiden ja ravintoloitsijoiden kirkkaaseen kärkikaartiin kuuluva Pekka Terävä paljasti Citylle kolme tämän hetken suosikkiravintolaansa. Nämä ravintolat kannattaa ehdottomasti painaa mieliin, sillä Olo Group Oy:stakin tunnettu Terävä todella tietää, mistä aineksista hyvä ravintola on tehty.
Nämä kolme ravintolaa Terävä valitsi omien ravintoloidensa ulkopuolelta.
Pekka Terävän TOP3 suosikkiravintolat
Mami, Turku
Turkulainen Mami on ravintola, jonka kulmakiviä ovat laadukas, paikallisten tuottajien raaka-aineisiin nojaava ruoka ja rento palvelu. Jo 13 vuoden ajan asiakkaita palvelleen ravintolan löytää vuodesta toiseen arvostetulta, Suomen 50 parasta ravintolaa -listalta. Eikä mikään ihme, sillä Mami ei petä.
Huber, Tampere
Vuonna 2012 perustettu Huber on liharavintola isolla L:llä. Ravintolan sydän on näyttävä lihakaappi, jossa laadukkaita lihoja raakakypsennetään viikkoja ennen asiakkaan lautaselle päätymistä. Avokeittiö, asiantunteva palvelu, hyvät viinit ja maistuvat lisukkeet viimeistelevät elämyksen. Jos rakastat hyvin valmistettua lihaa, tämä ravintola on juuri sinua varten!
Gösta, Mänttä-Vilppula
Mänttä-Vilppulassa sijaitseva Göstan paviljonki tarjoilee taide-elämysten lisäksi myös makuelämyksiä. Ravintola Göstaa luotsaa Vuoden Kokiksikin valittu Henry Tikkanen, joka tarjoilee asiakkailleen sesonkien, luonnon ja taiteen inspiroimia annoksia, jotka muistaa vielä pitkään ravintolareissun jälkeenkin.
Lue myös nämä aiemmin juttusarjassa ilmestyneet artikkelit.
- TOP 3: Serko Rantasen suosikkiravintoloita yhdistää aitous: "Aina ei tarvitse mennä maailman trendien ja villitysten mukaan"
- Suomen ravintolahelmet: Tero Mäntykangas vinkkaa suosikkinsa - kesäravintolan “aito jenkkimeininki” sai huippukokin puolelleen
- Huippukokki Arto Rastas listasi suosikkiravintolansa - älä missaa näitä Tampereella
- Sikke Sumari paljastaa suosikkiravintolansa - mukana todellinen yllättäjä: "En melkein uskonut tätä todeksi"