Suosikkibloggari paljastaa lempiravintolansa: “Rakastan joka solulla”

Eino Nurmiston suosikkiravintoloissa nautitaan hyvän ruoan ja juoman lisäksi rennosta tunnelmasta.

Kuva: Joanna Suominen (ylh.), Laura Matilainen

Tämän kylän homopoika -blogista tunnettu Eino Nurmisto tiedetään suureksi helsinkiläisravintoloiden faniksi. Kysyimme suositulta bloggarilta, mitkä pääkaupunkiseudun ravintoloista ovat lähimpänä hänen sydäntään.

Ravintolat eivät ole suosituimmuusjärjestyksessä, sillä Nurmiston mukaan kaikki paikat ovat yhtä ihania.

Eino Nurmiston TOP3-ravintolat

Pien Brewpub

Hiljattain avattu Pien Brewpub yllätti peruspubiruokaa ja erikoisoluita odottaneen Nurmiston täysin. Odotusten vastaisesti hän saikin todella huolellisesti mietittyä, tyylikästä ja laadukasta ruokaa järkevään hintaan. Juomapuolella taas odotti oluiden lisäksi reipas valikoima viinejä ja drinkkejä.

“Myös paikan ihana sisustus ja tiukka linja syrjintää ja muuta perseilyä vastaan uudistaa todella innostavalla tavalla käsitystä pubiravintoloista. Toivotaan, että loistavan alun laatu pysyy yllä jatkossakin!”

Platito 

Kuva: Platito

Vallilan sympaattisesta pikkuravintolasta keskustan Kaivopihalle muuttava Platito on Nurmiston mukaan hurmannut ja viihdyttänyt häntä alkuajoista lähtien. 

"Espanjalais-filippiiniläinen tapasbistro tarjoilee pikkuannoksia ja laajempia tarjotinkokonaisuuksia innovatiivisessa pikkukeittiössään laitettuna."

"Nyt Platito on kuitenkin muuttamassa keskustaan, ja olen peloissani. Toivon ja odotan suuresti Platiton säilyttävän ainutlaatuisen konseptinsa ja otteensa tekemiseen isommillakin vesillä!"

BasBas

“Ei ole BasBasin voittanutta! Täällä vietän suurella kernaudella niin syntymäpäiviäni kuin pitkäksi venähtäneiden afterworkien päälle tupsahtavia yllätysdinnereitäkin. Kaunis tila, täydelliset ruuat ja loistava palvelu, rakastan joka solullani!”

LUE CITYN JUTTU BASBASISTA TÄÄLTÄ: Miksi kaikki puhuvat BasBasista - ja miten sinne saa pöydän? 

 

Juttusarjassa tunnetut suomalaiset paljastavat lempiravintoloitaan. Jatkoa on luvassa, pysy siis kuulolla!

LUE JUTTUSARJASSA AIEMMIN JULKAISTUT ARTIKKELIT:

Janni Hussin TOP3 sushiravintolat: "Helsingin paras"

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi