Yleisö on puhunu! Tässä ovat kiinnostavimmat SYÖ!-ravintolat - katso äänestyksen tulokset

Kysyimme teiltä, mitkä ravintolat ovat ylitse muiden yli sadan SYÖ!-ravintolan joukosta. Tulokset puhuvat puolestaan.

Kuva: Bangkok9

Kympin annoksia tarjoilevat SYÖ!-viikot rantautuvat tänään perjantaina viiteen kaupunkiin: Helsinkiin, Espooseen, Tampereelle, Turkuun ja Vantaalle. Kympin annoksilla herkutellaan aina 18.11. saakka.

Kysyimme SYÖ!-viikoista kiinnostuneelta yleistöltä, mitkä maanantaina julkaistuista SYÖ!-ravintoloista kiinnostavat eniten. Äänestys on nyt päättynyt ja on aika julkaista tulokset.

Kyselyyn saatiin yhteensä 3345 vastausta. Vastaukset on kerätty 1.-4.11. välisenä aikana.

Helsingin SYÖ!-ravintolat TOP3

1. Bangkok9

Thaimaalaiseen katuruokaan ja autenttisiin ruokaelämyksiin erikoistunut Bangkok9 nousi kirkkaasti yleisön ykkössuosikiksi.

Maaliskuussa avautunut Kallion Bangkok 9 on isoin - ja samalla ketjun ainoa kivijalkaravintola.
Maaliskuussa avautunut Kallion Bangkok 9 on isoin - ja samalla ketjun ainoa kivijalkaravintola.

SYÖ!-viikoilla ravintolaan voi lähteä herkuttelemaan kolmella erilaisella kympin annoksella. Ravintola tarjoaa kampanjan ajan kaikki  kanalla tai tofulla täytetyt curryt ja wokit sekä Bangkok9-tapaslajitelman edulliseen kympin hintaan.

LUE LISÄÄ RAVINTOLASTA: Kaikkien kehuma Bangkok 9 on ravintola, johon palaat taatusti uudestaan: "Annokset maistuvat samalta kuin Thaimaassa"

SYÖ!-viikoilla ovat mukana Bangkok9-ravintolat Kalliossa, Triplassa ja Citycenterissä.

Varaa pöytä Kallioon:

Varaa pöytä Citycenteriin:
Varaa pöytä Triplaan:

2. Woolshed Australian Gastropub

Kakkossijan äänestyksessä nappasi hyvään ruokaan ja mutkattomaan palveluun erikoistunut Woolshed, jonka moni hyvän ruoan ystävä tuntee hyvin jo edellisiltä SYÖ!-viikoilta.

Tässä rennossa gastropubissa pääset nauttimaan kampanjan ajan kympillä joko 200 gramman naudanpihvistä, ravintolan ikonisesta Johannesburg-hampurilaisesta tai sinijuusto-kanaburgerista.

Oluenystävät löytävät varmasti oman suosikkinsa kympin annosten kylkeen ravintolan seitsemäntoista hanaoluen ja siiderin joukosta.

3. Naughty BRGR

Huippukokki Akseli Herlevin tuhmat burgerit eivät pettäneet tälläkään kertaa, ja Naughty BRGR kipusi yleisöäänestyksen kolmannelle sijalle.

SYÖ!-viikkojen ajan voit lähteä herkuttelemaan kympillä joko klassisesta Naughtysta, juustoisesta NYC Cheesesta tai ihanan mehevästä Halloumi-burgerista. Kaikki burgeriannokset sisältävät rapeita Crispy Fries -perunoita.

Naughty kätkee sisäänsä mm. sinihomejuustoa ja pekonihilloa.
Naughty kätkee sisäänsä mm. sinihomejuustoa ja pekonihilloa. Kuva: Naughty BRGR

SYÖ!-viikoilla ovat mukana Naughty BRGR -ravintolat Sturenkadulla, Lönnrotinkadulla, Iso Omenassa ja Sellossa.
 

Tampereen SYÖ!-ravintolat TOP3

1. Ohranjyvä

Tampereella ykkössija meni ylivoimaisesti jo vuodesta 1965 toimineelle Ohranjyvälle. Ohranjyvä on legenda, eikä tämän ravintolan suosiolle ole näkymässä ihan hetkeen loppua - tämänkin äänestyksen tulokset kertovat siitä omaa kieltään.

Ohranjyvässä voit herkutella kympillä grillipihvillä.
Ohranjyvässä voit herkutella kympillä grillipihvillä. Kuva: Ohranjyvä

Ohranjyvässä voit nauttia kympillä grillipihviä rosmariiniperunoilla, muikkuja pottuvoilla tai vegaanista Puerto Ricon pannua. Valitse suosikkisi tai testaa vaikka kaikki!
 

2. Dam Bar

Dam Bar on Tampereella varsin uusi tulokas; se avasi ovensa keväällä 2021 Tammerkosken rantaan. Ruoka-, juoma- ja musiikkielämyksiin keskittyvää ravintolaa kohtaan on selvästi kiinnostusta, sillä yleisö äänesti Dam Barin Tampereen SYÖ!-viikkojen kiinnostavimpien ravintoloiden kärkikolmikkoon sijalle kaksi.

Dam Bar avasi ovensa viime keväänä Tammerkosken rantaan.
Dam Bar avasi ovensa viime keväänä Tammerkosken rantaan. Kuva: Dam Bar

Kympillä pääset testaamaan SYÖ!-viikkojen ajan Dam Barin paahdettua porsaankylkeä ‘Pork `N Tots’, Manhattan Chicken Sandwichin tai BBQ-glaseerattua tofua ‘Dam it's Tofu’.
 

3. Naughty BRGR

Peräti seitsemän kaupungin valloittanut Naughty BRGR nousi yleisön suosikiksi myös Tampereella, jossa se edustaa SYÖ!-viikoilla kahden ravintolan voimin.

Aleksanterinkadulla ja Hämeenkadulla sijaitseviin ravintoloihin voit lähteä nauttimaan kympillä kolmesta kovasta burgerivaihtoehdosta, jotka tarjoillaan rapeiden Crispy Fries -perunoiden kera.
 

Turun SYÖ!-ravintolat TOP3

1. Pub Niska

Toisin kuin muissa SYÖ!-kaupungeissa, Turussa kilpailu ravintoloiden kesken oli äärimmäisen tasaista. Yleisön suosikiksi nousi loulta huippukokki Micke Björklundin luoma, ahvenanmaalaisiin peltileipiin keskittynyt Pub Niska, jonka ainutlaatuinen tarjonta ja rento ilmapiiri kiinnostivat yleisöä eniten.

Algoth-pizzaa pääsee nyt maistamaan SYÖ!-viikkojen ajan kympillä.
Algoth-pizzaa pääsee nyt maistamaan SYÖ!-viikkojen ajan kympillä. Kuva: Pub Niska

SYÖ!-viikoilla voit lähteä testaamaan ravintolan kahta herkullista pizzaa; saunapalvikinkkua ja herkkusieniä sisältävää Algothia tai vuohenjuustolla ja kirsikkatomaateilla täytettyä Kickania.
 

2. Naughty BRGR

Naughty BRGR jatkaa yleisön suosikkina pääkaupunkiseudun ja Tampereen lisäksi myös Turussa - eikä mikään ihme. Kun olet kerran testannut näitä mehevän tuhteja burgereita, et takuulla enää ihmettele, mistä suosio oikein johtuu.

SYÖ!-viikoilla voit testata kympillä kolmea kovaa burgeria: klassista Naughtya, NYC Cheeseä tai Halloumia. Burgerit tarjoillaan Crispy Fries- perunoiden kera.
 

3. Linja

Taistelu kolmannesta sijasta oli tiukka, ja lopulta se ratkesi vain muutaman äänen erolla. Kolmanneksi kiinnostavimmaksi ravintolaksi Turun seudulta äänestettiin tuoreuteen panostava ravintola 3. Linja. 

Yksi 3. Linjan kympin annoksista on tuhti satsi ribsejä.
Yksi 3. Linjan kympin annoksista on tuhti satsi ribsejä. Kuva: 3. Linja

Linnankadulla sijaitsevaan ravintolaan voi lähteä nauttimaan kympillä SYÖ!-viikkojen ajan 10 kappaletta wingsejä lisukkeineen, Cheddar-burgeri ranskalaisten kera tai 300 grammaa ribsejä lisukkeineen.

Kaikki kampanjassa mukana olevat SYÖ!-ravintolat ja -annokset löydät kampanjasivuilta täältä.
 

LUE MYÖS:

 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi