Ammattitaidottomuus

  • anazi

Meidän työterveyshuolto on kyllä astetta jännempi instituutio. Talvella pyysin lääkäriltä reseptiä antihistamiiniin, joka voisi auttaa lääkkeen aiheuttamaan kutinaan. Kerroin tarkasti, mitä olen kokeillut ja mikä ei ole auttanut. Sain reseptin juurikin sille antihistamiinille, jonka olin kertonut olevan tehotonta. Hienoa. Samainen lääkäri talvella kirjoitti kaksi päivää sairauslomaa, kun menin luokseen ilman ääntä ja yli 39 asteen kuumeessa. Joo.

Tuorein käänne on sankari, jonka luona kävin torstaina. Rintalihakseni sekä kylkivälilihakset ovat krampanneet todella ilkeästi jo useita viikkoja, aiheuttaen vaikeutta hengittää, nostaa taakkoja ja liikkua. Uusin käänne rintakehän kipuun on viikonlopun aikana syntynyt patti toisen solisluun alle. Hakeuduin sitten lopulta lääkäriin fysioterapeuttini kehoituksesta saadakseni jotain helpotusta vaivaan ja kuullakseni, mistä se johtuu. Olin yskäinen lääkärille mennessäni. Mainittakoon oikein rautalangasta vääntämällä, että kipu rintakehässä oli jatkunut lähes kuukauden, patti ilmestynyt lähes viikko sitten ja yskä ollut vain kolme päivää. Siis kolme päivää. Kolme_päivää. Sitä ennen yskää on ollut viimeksi talvella.

Lääkäri kirjoitti reseptin yskänlääkkeelle ja oli sitä mieltä, että lähes kuukauden jatkunut kipuilu johtuu tästä muutama päivä sitten alkaneesta yskästä. Jokin tässä kuvassa mättää. Ellen ole keksinyt aikakonetta. Oikeasti. Varasin sitten ajan yksityiselle lääkäriasemalle ja aloin saada jotain apua vaivaan ja alettiin jopa selvittää, mistä kipu johtuu ja mikä tuo patti on.

Mutta mutta. Valitus lääkärin toiminnasta lähtee ensi viikolla ylilääkärille. Lisäksi ajattelin ottaa yhteyttä potilasasiamieheen. Oikeasti. Yskänlääkettä..

3 kommenttia

Anonyymi

26.5.2012 15:35

Lääkärin ammattitaitoon haluaisi luottaa, ja siihen pitäisi voida luottaa mutta lääkäreissäkin on monenlaisia. Hyvä että valitat asiasta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

28.5.2012 17:20

Voimia muru!

Ja hienoa, että myös teet asialle jotain, sen minkä voit. Ammattitaidottomat ja asennevammaiset ihmiset eivät saisi tehdä töitä niin arvokkaiden kokonaisuuksien parissa kuin terveys ja ihmiselämä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus