Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2012.

Sateenkaariperhe  4

Mustelmat käsivarressa vihertävät, polven vastaavat ovat jo ruskehtavat (prima ballerina teki vähän lumitöitä viime viikolla ja liukastui...) ja kasvot ovat harmaat. Olen siis varsin värikäs nainen tällä hetkellä. Huomenna pitäisi kokeilla extremelajia nimeltä nukkuminen miehen kanssa. Katsotaan pysyykö mustelmaluku samana vai tuleeko uusia. Toivottavasti veretseisauttavia yöllisiä sekavuuskohtauksia ei enää tule, jotta pääni pysyy kasassa eikä tee mieli kuristaa sitä miestä. Ainakaan ihan niin paljoa verrattuna normaaliin.

Olen maannut nyt neljä vuorokautta vatsatautia potien ja katsonut televisiota enemmän kuin vuosiin. Siis kaikkea sieltä tuleekin. Ruutu on täynnä kaikenkarvaista otusta ja toinen toistaan turhempaa viihdettä. Toisaalta onneksi on televisio, kun olo on ollut liian surkea edes kirjan lukemiseen. Pirteinä hetkinä olen viihdyttänyt itseäni sosiaalisen median parissa ja kuunnellen musiikkia, joka saa minut kitisemään, mikäli en pääse perjantaina tanssimaan.

Eli jaadijaadijaa. Tylsistyn kuoliaaksi sairastaessa. Pelastaa, joku.

Ai niin tuo otsikko. Siihen liittyy tarina ystävän muksun synttäreiltä, joita olin pyörittämässä ystävän tukena. Taisimme näyttää lesboparilta ja jutun kruunasi likka, joka piirsi nätin sateenkaaren ja siihen tyttöpuolisia hahmoja alle. Juu. Ei siitä sen enempää.



Auts  3

Olen saattanut hukata viimeisetkin rippeet blondinaivoistani tämän viikon aikana. Ensin kotiin kaatoi pieni jälkireaktio pieneen välikohtaukseen ja sitten iski flunssa. On ollut aikaa pelleillä ja leikkiä täälläkin pitkästä aikaa. Lisäksi leikkimistä on tullut harrastettua ihan fyysisestikin ja sitä myöten palaan jännä äärelle. Se jännä on tällä kertaa kipu.

Kipu on ihan ok, jos se on odotettavissa, hallittua ja jossain määrin tilattua ja tietyissä yhteyksissä yhdistettynä muihin tuntemuksiin. Liikkumisen rajoittaminen on myös ajoittain enemmän kuin hyvä. Mutta. Sitten odottamaton kipu odottamattomassa tilanteessa saa sydämen hyppäämään kurkkuun ja tytsän hyperventiloimaan. Siippakokelaani näki ilmeisesti ikäviä unia viime yönä ja minä satuin olemaan tiellä pariin kertaan. Vitun pelottavaa herätä kipuun ja sitten todeta, ettei meinaa saada toista heräämään ja irrottamaan. Menee pieni pää sekaisin.

On suloista tuskaa ja sitten on kirottua tuskaa.



City - saikun piristäjä  3

Nauraa räkättäen vedet silmissä on mennyt tovi tässä. Kiva, että City ja sen jännät ilmiöt irrottavat käkätykset edelleen, mutta kun sitten alkaa yskittää ja kiva loppuu siihen. Mutta siis oikeasti. Suu vaahdossa huudetaan koetusta vääryydestä ja itse perseillään näkyvästi aivan jatkuvasti. Seriously?

Taidan tästä mennä terottamaan hiekkalapiotani ja alkaa mätkiä. Paitsi, ettei se maksa vaivaa. Sen olen jo oppinut. On parempi siis tyytyä nauramaan partaansa, jos sellainen olisi ja antaa möyhääjän möyhätä omassa napanöyhdässään. Viihdyttäväähän se on jonkin aikaa. Sitten se alkaa säälittää ja sitten taas naurattaa. Sitten voikin unohtaa koko jutun ja keskittyä todellisiin hahmoihin tässä elämässä.

Voisin tarjoilla koko komeuden ja kaksoisstandardit hopeisella tarjottimella kukkanauhoihin kiedottuna takaisin, mutta sekään ei kannata. Peili on vieras monelle.


klo 04.15, t-juna  1

Pitkästä aikaa olen tässä puuhassa; istun viimeisessä junassa korvissani Staind ja päihtyneet puheet. Entinen opinahjoni vilahti juuri ohi ja joku aukaisi tökin ilolientä. Joku Miika tahtoisi jutella kaikille ihan kaikesta.

Illan aikana ehdittiin käsitellä monta asiaa. Mieleen jäi päällimmäisenä Kimmo Pellervon sanat: "se haluaa pelkästään mua". Kysymys oli naisen tai miehen toivotuista ominaisuuksista. Mainio kiteytys, I might say.

Minusta myös kuulemma näkyy, että olen parisuhteessa (ei, en ole lihonut). Loistavaa, olen siis lopettanut ainaisen flirttini.

Nämä kohtaamiset opettavat joka kerta jotain uutta. Kiitos siis naapuripöydän herroille ja etenkin sille, joka saattoi junalle asti, koska "se on miehen tehtävä" ja jätti minut Simon huomaan, jonka olen viimeksi nähnyt laulaessani kanssaan duettoa 14-vuotiaana.

Nyt hyvää yötä ja kaunista huomenta.