Don't ask, don't tell -sovellus

  • anazi

Edelliseen merkintään liittyen; olen hieman vähemmän kramppaava kiitos lääkkeen, jonka ottamisen jälkeen lihakset ovat ihanaa vetelää spagettia ja pää kuin muutaman promillen humalassa. Ainoa ikävämpi sivuvaikutus on kielen puutuminen. Puhuminen on hieman haastavaa ja takeltelee, mutta toisaalta, eipä täällä kotona tarvitse pahemmin jutustella kenenkään kanssa. Ei ole enää kissaakaan jolle höpistä kaiken maailman älyttömyydet.

Kaiken tämän pöhnän keskellä olen kuitenkin löytänyt voimaa kiukustua. Menetin eilen malttini täysin ja kihisin kiukusta pitkälle yöhön. Joitakin kuukausia sitten tehtiin sopimus siitä, että eräät asiat eivät kantaudu minun korviini, sillä ne eivät minulle kuulu ollenkaan. Lipsumista on kuitenkin alkanut tapahtua ja eilen sitten sain kuulla taas pitkän selostuksen siitä miten henkilö x on tehnyt sitä ja tätä ja sanonut näin ja näin. Osa jutuista kohdistui minuun ja tulistuin. En minä halua kuulla henkilön x asioita!

Ystäville on hyvä avautua tietyistä asioista, joita ei ehkä parisuhteeseen halua tuoda. Minä en ole sitä tyyppiä, jonka mielestä pitää voida kertoa ihan kaikki sille kumppanilleen. Rehellinen pitää toki olla, mutta joskus on parempi säästää toinen yksityiskohdilta ja purkaa asiansa vaikka ystävälle.

Mur.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus