Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.

muistellen menneitä  1

oon tässä yrittäny muistella viime vuotta, et mitä sillon oikeen tapahtu.

sillon vitutti:
*kun paras kaveri ilmoitti että lähtee melkeen koko vuodeks intiaan , eikä mulla ollu mitään mahdollisuutta päästä mukaan.
*olin varannut ihanan koiranpennun ja maksanut jo käsirahan, kun selvisi että se ei oo terve. noin 4 päivää ennen ku oli luovutus.
*astuin keskellä kesää larussa meressä olevaan naulaan joka meni jalanläpi, en pystynyt kuukauteen uimaan , ja meni ohi suun porshen koeajo kun kytkinjalka oli pois pelistä.
*vaikea päätös erosta.kokonaan mun harteille heitettynä.
*mun 23 vuotis bileet jotka päätty tappeluun.

hymyn suulle nostattaa vieläkin:
*koirani ensitapaaminen,se oli rakkautta ensi silmäyksellä.<3
*työmatka englantiin.
*kun ei ollut rahaa juoda yhtenä viikonloppuna, niin yhden kaverin kanssa ajeltiin koko ilta stadissa ja kiusattiin baareihin jonottavia ihmisiä ajamalla ihan hiljaa ohi luut ulkona ,aurinkolasit päässä ja popittaen "im too sexy for my car..too sexy by far"
*alppipuisto. sinne kun menee kesällä niin on täysin varmaa että sieltä löytää ystäviä istumasta.
*käytiin lintsillä , kaatosateessa. ei ollu jonoja ja kaikki laitteet tuntu hauskemmilta kun oli läpimärkä.
*ilta sirkka tällin seurassa.:D
*kesäillat ja suomenhevonen.
*sinkkuuntuminen.

ylensäkin vuosi oli suosiollinen, kukaan ei kuollut.
+++++


plaaplaaapla  1

miehistä.
miehiin ei voi nuori tyttönen luottaaa... ei mulle oo kukaan suurta vääryyttä tehny.miehillä vaan on sellanen oma meininki, et siitä ei aina tiedä mitä ajatella.
vihje naisille: älä ota mitään/ketään vakavasti, yritä pelata samaa peliä kun mies. älä masennu, lannistu tai vittuunnu . ota rennosti ja olet virtuoosi.:D

(JUO PALJON VODKAA ja kirjoita tärkeitä sanoja blogiisi.)


avautumine su klo 00.00  1

vittu mua vituttaa vanhemmat ei rakastaaa.....
tulin just sisään , sormia ei tunne ja jaloissa kihelmöi mukavasti..minähän en jörkkareita jalkaani laita:)
tulihan se talvi tänne el sinciinki. lunta ku viel sais.? saiskos?..
oltuani viikonlopun poissa kuvioista ja erossa rakkaimmastani karvakorvastani on poika lihonnut hoidossa aika pikkasen, mikä siinä on että miehet syöttää koiraa samaa tahtia kun syövät ite, eli ihan helvetisti:D sitä on taas mummonlihapullaa työnnetty napaan pakettikaupalla, mulla kun ei sellasia herkuksia kaapista löydy, niin koira näyttää tyytymättömältä kotiin tulosta. (taas sitä fuckin nappulaa..)
joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle ,ne sanoo. mut kauas se mieli edelleen halajaa. teleportti tekis mu elämästä paljon helpompaa.:)
viikonpäästä jouluki, so not. mitään lahjoja eio ostettu eikä bucksiakaan oo kyl liikaa taskussa. keskustaan en kyl ees aio lähtee sompailemaan, pikkasen riivaavaa mennä siel ku jengiä kun pipoo kaikki iha hysteerisenä tuhlaamassa rahaa ja kokoajan joku seisoo edessä estäen kaiken liikenteen.
kohta uus vuosi 2006, uus sivu tän tytön elämäs ekaa kertaa oikee kutkuttaa persettä et mitä se pitää sisällään. :D ui maailma auki .elämä alkaa maistuu taas elämältä kun on päässy eteenpäin monellakin tasolla.
kiitos vielä hyvästä viikonlopusta eräälle, ja sen pikkuveljelle.:P