Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.

kasvavan aikuisen asialla  1

mjää riittämätön olo. oon ihan mitäänsanomaton ja turha.
.pitää pystyy parempaan. pitää olla enemmän. pakko. kohtalo vie ja mikä siivu on oma , sitä en voi päättää.
Joskus vaa tuntuu et ei ees kannata yrittää . mistä ihmeestä pitäis osata tietää mitä pitää tehä ja miten jos ei kukaan kerro? onkse se aikuisuus ku oot käytännös yksin ajatustes kaa ja yrität jäsentää sielt jotai tolkkuu? mitä jos siel ajatuksis on liian korkeelentosta tavaraa, käykö se ollenkaa päinsä, vai onkse aikapommina tikittääs kunnes reality sydää sen langan ja kosahtaa. en mä ajattele noin? mä oon tässä ja nyt ja se mitä rakennan on se mitä haluan. se on sit voivoi jos ei käykkää. ahdistaa välillä ihan kympillä koko olemassa olo. vittu valivali.. turha olo.

http://www.youtube.com/watch?v=ERaUtkPfsHA


no sori...  1

Joitaki ihmisiä on mahdoton miellyttää. voi pyhä jeesus mikä teihin muutoin varmaan normaaleihin ihmisiin menee kun joku ei mene niinkun olis toivottu. Asiakaspalvelutäti varistelee kakkakuormaa olkapäiltää . juup, ja en lakkaa hymyilemästä.


sunnuntai  1

Tajunnan virtaaa...en oo koskaan ennen kuullu tätä biisiä.
kaipaan megaboostausta, ja mistäs se tulis ellei mun omasta mielest.. Jännittää.. pitää olla tarkkana nyt ettei tuu tehtyy mitää mitä pitäis korjaa tai katuu jossai kohtaa. :D hahha MAHDOTONTA pidätellä luontoaan, juup parempi vaa nauttii kyydeist.Tunne tuuli iholla.
Sivu on haastava mutta ne ei mahda meille mitää.




ui tai uppoa...  1

hahah tajusin just et en ollukkaa muistanu omaa viisauttani ja uskoani eli tankkiteoriaa ja sehä on kaiken syy kaikkeen. ELI olen nyt 29 ja itserakkaustankkini täyttöaika on nyt sitten ummessa.
no on sinne tässä kertyny tavaraa.miten helpottavaa! JES. taaski ois voinu tajuta tän ja asiayhteyden siihen ettei tartte ees kelaa nii asiat menee.
älykkäimmät jo tajuaakin minkä tankin täyttö on alkanut nyt.
vittu, tuleekohan musta koskaan oikeesti aikuista. en mä aio luopuu siit mitä oon koskaa kuitenkaa, mut uskon edellee et hyvä tulee hyvän luo. ja paras tehdä niinku tuntuu parhaalle.hähäää! Ei varmaa oo huono asia jos EI ole kuumottunu siitä mitä tapahtuu seuraavaksi ja MIKSI. ku just oon halunnu et lakkaan kantamasta niitä aivan totaalisen turhia ja todella painavia tuntemuksia ja tarvetta tietää mis mennää sataprossaa kokoajan ja mitä kukaki musta kelaa. Ei siihen pysty vaikuttaa kuitenkaan.
En oo muuttunu . Tilanteet on.
Kysympä vaan MIKSEI ihminen osaa mennä koskaan ajoissa nukkumaan? noo se nyt on tiedetty et vampire-osastoo ollaan..
Asia on kuitenkin niin että mukava kipu perseessä muistuttaa aamun treeneistä .seon ÖI.